Essie Serene Slate

N.A.E. sørger for, at alle har råd til naturlig, vegansk hudpleje

N.A.E. – naturligt, vegansk og (delvist) økologisk

For nyligt var jeg til lanceringsevent for N.A.E., Naturale Antica Erboristeria, et relativt nyt brand fra tyske Henkel. Produkterne består af 100% veganske formularer, hvilket betyder, at produkterne er produceret uden animalske ingredienser og ikke er testet på dyr. Samtidig er mindst 95% af ingredienserne af naturlig oprindelse. 10-20% af det samlede produkt er økologisk dyrket, hvilket betyder, at NAE er certificeret økologisk.

Du har også råd til det

Hvad der tit gør sig gældende, når vi har at gøre med naturlig, vegansk og/eller økologisk hud- og kropspleje er i mine øjne, at prisen tit er lidt pebret. Derfor var jeg positivt overrasket, da jeg hørte priserne. Både roll-on deo, shower gel og håndsæbe koster nemlig sølle 50 kroner. Dejligt!

Min yndlingsserie fra N.A.E. er klart “Freschezza“, der bl.a. består af timian og rosmarin og dufter så lækkert og opfriskende. Foruden Freschezza findes Idratazione, som er særligt egnet til sart hud, og Delicatezza, som er uden parfume og indeholder ingredienser som appelsinblomst og aloe vera ekstrakt.

N.A.E. forhandles i supermarkeder og på Nemlig.com.

Reklame // produkterne er modtaget i gave
Billeder: Elisabeth Eibye for Amaze.Press

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Serene Slate