Today's details

Musthaves fra Paris

Stilen fra Paris
I Paris finder du både skræddersyede jakkesæt, flotte bukser og Breton tees. Der er flere grunde til, at franskmændene er både kendte og berømte for deres stil. For at få det franske look kan du investere i basisting til din garderobe fra ‘je ne sais quoi’.

En Kashmir sweater
Kashmir sweatere med V-hals i enten navy eller grå udgør den franske vinteruniform. Lag på lag med hvide skjorter og blazere eller som en løs knude rundt om halsen sikrer dig det ultimative ’preppy look.’

Tørklæder
Her kan du vælge luksuriøst silke i afdæmpede farver eller med flotte print. Herunder laver Pierre-Louis Mascia nogle flotte modeller.

Noget stribet
Det kan måske lyde kliché-agtigt, men det er der en grund til. For uanset om det er en t-shirt, sweater eller kjole (eller måske endnu bedre, alle tre) Så er striber din nye bedste ven. Herunder bør APC, Petit Bateau og Le Mont St. Michel stå højt på din liste for disse hverdagsmusthaves.

En traditionel grøft
I modsætning til hvad du måske tror, er det ikke bare briterne, der elsker deres trenchcoats. Invester i de ikoniske beige, og tag kraven op for at beskytte mod de grå Paris-dage.

Rød læbestift
En rød læbestift vil straks fuldende den franske faktor på ethvert outfit. Gå direkte til eksperten – Chanel – for de bedste nuancer i landet.

En skræddersyet sort blazer
…Er en anden klassiker inden for musthaves for både ham og hende. For damerne handler det om oprullede ærmer sammen med jeans og en spidstået stilethæl, mens det for mændene kan bæres over alt. Både til arbejdet og til low key arrangementer sammen med en polo.

Bløde lædervarer
Hvis Yves Saint Laurent og Louis Vuitton er lidt uden for rækkevidde, kan du stadig finde dig nogle lækre lædervarer i Paris. Jérôme Dreyfuss er lige så fransk som Eiffeltårnet. Inden for dette mærke finder du både rygsække, mapper og smukke tasker.

Smukt lingeri
La Perla, Agent Provocateur og Simone Pérèle er et stensikkert valg inden for lingeri. Det er ikke billige mærker, men det er også produceret af nogle af verdens fineste tekstiler.

Espadriller
Glem alt om flip flops – de folk, der bor i Paris, ved alt om Espadriller. I disse dage er de udvandret fra Saint Tropez til Champs Elysees for at give dem en opgradering indenfor highstreet.

Camouflage print
Fra Kenzo til Dries van Noten, kom camouflage ud af det skjulte under Paris Fashion Week. Det bliver under sæsonen set som tilbehør eller som en jakke.

Log på Momondo for at finde din flyrejse til Paris til efteråret. Den førende rejsesøgemaskine vil søge på hele internettet for at finde den bedste billet til dig. Og glem ikke at tjekke momondos by guide ud – den er skrevet af lokalbefolkningen og Momondos kunder. Det giver et helt unik perspektiv af Paris.

Næste indlæg

Today's details