Sleep tight / wake well

Monsieur Big

lancome, lancôme, monsieur big, mascara, brow crayon, chubby brow crayon, review, anmeldelse, blog, blogger, camilla nørgaard, skønhed, skønhedsblog, makeup, beauty blog, dk

Lancôme har for nyligt lanceret en række makeupprodukter under det catchy navn Monsieur Big – et navn, der i øvrigt fik mig til at tro, at jeg skulle møde Chris Noth, da de inviterede til lanceringsfest på Arch. Det var desværre ikke tilfældet, kan jeg hilse og sige! Men jeg mener … Når invitationen siger “Mød mig på Arch klokken 20” – hvad skulle man ellers tro i sin forhåbningsfulde tilstand? ANYWAYS, til gengæld er de tre makeupprodukter, jeg har prøvet fra serien, langt fra skuffende. Så dem skal I da høre om :-)

Monsieur Big Mascara, vejl. pris 220 kr.

Jeg har altid været rigtig stor fan af Lancômes mascara, og denne er ingen undtagelse. Den lover 12x volumen og 24 timers holdbarhed. Perfekt til en lang nat på Arch, f.eks.! ;-)

Om den lige gør mine vipper 12 gange fyldigere ved jeg nu ikke, men god volumen og holdbarhed giver den helt bestemt. Den giver mig flotte, dybsorte vipper og adskiller dem i øvrigt også rigtig fint. Og så kan den godt tåle lidt vand (selv om den ikke er decideret vandfast), hvilket er min generelle erfaring med mascara fra Lancôme. Et kæmpe plus for en som mig, hvis øjne ofte løber i vand , eksempelvis i stærk solskin, blæsevejr eller når jeg ligger på siden, haha. Er jeg den eneste med det problem?

Lancôme Monsieur Big Chubby Brow Crayon, vejl. pris 160 kr.

01 BLONDE
Jeg var ret spændt på at prøve denne her, da den ikke minder om andre øjenbrynsblyanter, jeg kender. Først og fremmest er den tyk. Dernæst har den en blending børste i den anden ende frem for en spole, som vi ser i de fleste tilfælde. Derfor var det med en anelse skepsis, at jeg først prøvede den. Jeg er dog positivt overrasket over det resultat, den giver. Den er nem at bruge, når man påfører den i lette strøg, og så kan man nemt tone farven ud med børsten, hvis man synes, den er lidt for intens. Jeg har efterfølgende brugt en vatpind rundt om brynene for at tage det overskydende (det gør jeg faktisk altid) og brugt en seperat børste til at rede dem igennem.

Den efterlader brynene bløde og tætte uden at give en følelsen af, at man faktisk har makeup på. Klart anbefalelsesværdig til dem med lidt sparsomme bryn!

00 HIGHLIGHTER
Et produkt som dette kender de fleste af os. Den er rigtig god til at highlighte under brynet, og her bliver blending børsten i enden rigtig handy. Jeg bruger den efter jeg har lavet mine bryn for at fremhæve dem og gøre dem skarpere. Den bedste effekt opnås helt klart, hvis man sørger for ikke at have små fimrehår under brynene. Dem har jeg nemlig selv ret mange af, haha.

Den er perfekt til dem, der foretrækker at highlighte uden shimmer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sleep tight / wake well