Adventsgiveaway #2 - Lækkerier fra Davines

Min badeværelseshylde

Bathroom shelf, bathroom goals, bathroom, badeværelse, badeværelseshylde, top shelf, la mer, xellence, philip b, philosophy, swissclinic, smuk skincare, oral b, tagkronen, skincare, hudpleje, favoritter, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog, blogger, lancôme

Bathroom shelf, bathroom goals, bathroom, badeværelse, badeværelseshylde, top shelf, la mer, xellence, philip b, philosophy, swissclinic, smuk skincare, oral b, tagkronen, skincare, hudpleje, favoritter, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog, blogger, lancôme

Bathroom shelf, bathroom goals, bathroom, badeværelse, badeværelseshylde, top shelf, la mer, xellence, philip b, philosophy, swissclinic, smuk skincare, oral b, tagkronen, skincare, hudpleje, favoritter, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog, blogger, lancôme

Har I undret jer over stilheden herinde? Well, jeg har haft travlt! Bl.a. med at indrette mit nye badeværelse. Jeg er nemlig flyttet i en fin lille lejlighed i Vanløse og bruger disse dage på at gå og gøre det til mit helt eget. Det er sådan en skøn følelse!

Det første, der kom på plads, var selvsagt badeværelseshylden. Dén havde jeg virkelig glædet mig til at gøre fin med de lækre produkter, jeg har! For mig er det vigtigt, at det, der står fremme, både er godt og anvendeligt, men også pænt at se på. Det synes jeg gør sig gældende for alle de produkter, I ser på billederne her. Favoritter, der pynter!

Mange af produkterne er nye for mig, og en mere gennemgående anmeldelse venter nok herinde – bl.a. af min nye (rose gold!) Oral B tandbørste, som jeg er sindssygt glad for! Håndsæbe og -creme fra Smuk Skincare er nok det lækreste, jeg længe har prøvet, og produkterne på selve hylden behøver nok ikke yderligere introduktion. De er bare gode!

Jeg glæder mig til at dele mere med jer fra mit nye sted og blive mere aktiv herinde igen. Tak, fordi I hænger i! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgiveaway #2 - Lækkerier fra Davines