Essie "Maximillian Strasse Her" ❄ ❄ ❄

Miqura Peel Me Facial Tips

te300

Jeg ved ikke om I kender disse små gule cocoons, de var i hvert fald nye for mig! Hvis der sidder nogle af jer bag skærmene og er lige så forvirrede over denne dåses indhold, så lad mig lige forklare hvad den indeholder ;)

Peel Me Facial Tips er naturlige thai silke cocoons som skal give en mild peeling af huden. De siges at skulle fjerne ens døde hudceller, gøre huden blød, glat og fin. Derudover skulle de også give en mere ensartet hud!

Jeg har testet de her over et par gange og jeg vil sige, at jeg er positivt overrasket. Jeg har enormt sart hud for tiden pga. det kolde vejr, så exfoliering er ikke noget jeg gør mig specielt meget i, medmindre at det er skånsomt som de her :)

miqura, miqura peel me facial tips, beauty, natural beauty products, silk saves the world, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblogger, caroline overgaard

Hvordan bruger jeg dem? 

Jeg koger lidt vand og lader dem ligge i det kogende vand i 2-3 minutters tid. Derefter tager jeg dem på fingrene og begynder lige så stille at peele mit ansigt. Ikke nok med at de faktisk virker, så er det altså en lidt sjov måde at exfoliere huden på (hvis altså at man er en hudplejejunkie ligesom mig…).

Jeg kan helt klart anbefale de her til dem som er lidt skræmte over exfoliering! Hvis det lyder som noget for jer, kan I læse lidt mere om dem HER <3

Kærligst,
Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie "Maximillian Strasse Her" ❄ ❄ ❄