Get Glowing

Min nytårsmakeup 2016

Duff lashes, duff lashes danmark, gold glitter liner, mac woodwinked eyeshadow, sephora liquid liner, new years eve makeup, nytårsmakeup, gold glitter makeup look, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, skønhed, makeupblog, makeupblogger, caroline overgaard

1. Sephora Colorful Eyeliner Waterproof // 2. MAC “Woodwinked” eyeshadow // 3. Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner // 4. DUFF Lashes i “Natural” 

Nu ved jeg godt at det er lidt sent at poste et indlæg om nytår, men jeg tænkte, at der måske var nogle af jer derude som kunne bruge lidt inspiration til et kommende festlook:)

Jeg startede ud med at lægge en bronzy skygge henover hele øjenlåget. Her er “Woodwinked” fra MAC rigtig god, for når man blender den, laver øjenskyggen automatisk en matte farve i den ens crease, ren magi! Derefter lavede jeg en klassisk winged liner med min trofaste eyeliner fra Sephora. Derefter brugte jeg guld glitter på midten af øjenlåget samt i den inderste øjenkrog. Selv brugte jeg en MAC pigment, som desværre er limited edition for et par år siden, men jeg tænker, at overstående glittereyeliner fra Urban Decay er et super godt alternativ:) Det var jo nytår, så selvfølgelig skulle der nogle falske vipper til! Mit yndlingsbrand lige i øjeblikket er helt sikkert DUFF lashes. De er super nemme at påføre og ser så fine ud!

Gik I også all in på glitter og vipper til nytår? :)

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get Glowing