NARSissist Unfiltered Blush Palette

Min hverdagsmakeup

hverdags makeup, skønhedsrutine, #s parfume, elizabeth arden highlighter, loreal brow artist, too faced better than sex, too faced bronzer, nilens jord eyeliner, make up for ever hd foundation, skønhedsblog, skønhedsblogger, beauty blog, beauty blogger, bblogger, bbloggers, caroline overgaard

Selvom at vi her på bloggen tester et hav af forskellige skønhedsprodukter, så har jeg alligevel en makeuppung stående på skrivebordet med min absolut nødvendigheder, altså de produkter jeg bruger hver dag og sværger til :) Til de nysgerrige typer (ligesom jeg selv) tænkte jeg, at det kunne være sjovt for jer at se hvilke produkter jeg ikke vil undvære :)

MAKE UP FOR EVER ULTRA HD FOUNDATION 

Jeg har talt om denne her foundation rigtig mange gange her på bloggen. Det er min absolut yndlings nogensinde! Det er ikke hver eneste dag jeg bruger foundation, men til de dage hvor min hudtone godt kunne trænge til at blive udjævnet lidt er det denne her bad boy jeg hiver frem. Den ser på ingen måde “kaget” ud på huden og holder rigtig godt i løbet af dagen. Jeg har snart ikke mere tilbage af denne her, så en tur ned til den nærmeste Sephora er måske snart på sin plads ;)

RIMMEL MATCH PERFECTION CONCEALER

Hvis I læste mit indlæg for ikke så længe siden om baseprodukter fra Rimmel lige HER, så kender I allerede til min begejstring af denne concealer. Den performer lige så godt, hvis ikke bedre, end mange af de luksuriøse varianter jeg har prøvet. Den lysner så fint op under mine øjne. Jeg kan virkelig anbefale denne her!

L’OREAL BROW ARTIST GENIUS KIT 

Dette produkt har jeg også næsten lige lavet et indlæg med (HER). Det er mit absolut yndlings brynsæt. Perfekt kølig i tonen! Derudover arbejder voksen og pudderen rigtig godt sammen. Jeg vil helt sikkert blive ved med at genkøbe dette lille sæt.

TOO FACED CHOCOLATE SOLEIL BRONZER

Jeg er ikke den store blush-pige, men jeg elsker at varme huden op med lidt bronzer. Jeg bruger ALTID min bronzer fra Too Faced, da den er helt matte uden nogen former for shimmer og blender rigtig godt ind i huden. Denne bronzer har været super populær rundt omkring i blogland og med god grund!

ELIZABETH ARDEN BEAUTIFUL COLOR BOLD ILLUMNIATING LIQUID HIGHLIGHTER

Jeg bruger ikke specielt meget makeup til hverdag, da jeg hurtigt synes at det kan komme til at se kunstigt og unaturligt ud. Det er især her at highlighter kan blive en smule too much efter min mening. Denne her fine sag fra Elizabeth Arden er dog helt perfekt til bare at give kinderne lidt ekstra glød i hverdagen! Så jeg gemmer altså næsten altid pudderhightligeren til weekenden hvor den godt må få lidt ekstra ;) I kan læse mere om denne fine sag i et tidligere indlæg lige HER :)

NILENS JORD LIQUID EYELINER I NO. 161 BROWN 

Nilens Jord har lanceret hele deres forårskollektion, og hold nu op hvor er den pæn! Jeg har været så heldig at modtage hele kollektionen, så jeg kan teste den til jer og især denne her liquid liner er en favorit hos mig. Jeg bruger den til lige at give lidt mere definition til den øverste vippekant. Der kommer et indlæg om hele kollektionen op på bloggen her om et par dage – så stay tuned ladies!

TOO FACED BETTER THAN SEX MASCARA

Jeg tror ikke jeg vil bruge specielt meget tid på at forklare min kærlighed til denne her mascara, da jeg virkelig har skrevet meget om den her på bloggen. Det er min absolut yndlings. Intet mere at sige.

NASENGOLD #S

Jeg tænkte, at jeg lige så godt også kunne smide min favoritduft i denne her kategori. Jeg har skrevet et indlæg om denne duft lige HER. Den blev meget hurtigt min mest foretrukne duft og jeg får kompliementer hver eneste gang jeg har den på. Jeg vil helt klart anbefale at dufte til denne her næste gang man går igennem Magasins parfumeafdelling, hvis man ligesom jeg er en sucker for friske citrusdufte. En klar vinder!

Hvilke produkter kan I ikke undvære i jeres hverdagsrutine? :)

Kærligst,
Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NARSissist Unfiltered Blush Palette