K Beauty Faves

Min hudplejerutine

hudplejerutine, min hudplejeerutine, skincare routine, la roche posay, la roche posay hudpleje, vichy, vichy danmark, vichy hudpleje, origins hudpleje, elizabeth arden hudpleje, clarins self tan, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog

Jeg er og bliver en kæmpe hudplejenørd. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at jeg nok elsker det mere end makeup. Ej, jeg ved det ikke, men jeg vil sige, at ens makeup sidder langt flottere over en velplejet hud. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer min morgen og aften rutine og hvilke produkter jeg bruger lige i øjeblikket, da jeg virkelig elsker hvert og et produkt. Lige en lille update, så har jeg normal hud med en tendens til en fedtet t-zone :)

Jeg er for nyligt gået tilbage til en af mine absolut yndlingsmærker når det gælder hudpleje, nemlig La Roche Posay. Jeg fortryder SÅ meget at jeg ikke bare har købt deres produkter igen og igen, for hånden på hjertet, så er min hud aldrig flottere end når jeg bruger deres produkter. Hvis du også gerne vil være tilfreds med din hud så læs endelig med nedenfor!
morningskincare

1. La Roche Posay Rensemælk:

Min yndlingsrens har i lang tid været en rensemælk, da jeg synes det er den mildeste måde at rense ansigtet på, fremfor en gel eller skum. Denne her lotion føles så behagelig på huden og renser min hud skønsomt og efterlader den hverken stram eller tør. Jeg skal helt sikkert have fat i det her produkt igen når jeg løber tør!

2. La Roche Posay Mild Skin Tonic

Selvom jeg ikke har sensitiv hud, så bruger jeg tit produkter der er velegnet til det da produkter til det formål tit er super milde mod huden. Det her er en virkelig god standard skintonic som fjerner det sidste snavs der end måtte være efter rens. Helt sikkert også et produkt jeg ville købe igen. Jeg vil faktisk købe alle La Roche Posay produkterne igen, så det stopper jeg bare med at skrive fra nu af, haha!

3. Benefit Firm it up! Eye Serum:

Jeg har brugt denne her øjenserum fra Benefit før og jeg ELSKER den! Den er perfekt til den unge hud som ikke kræver så meget fugt under øjenomgivelserne endnu. Derudover sidder den utrolig pænt under makeup :)

4. Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Power Serum:

Hvis ikke man har lyst til at bruge alt for mange penge for en serum så er Vichy helt sikkert det rigtige sted at kigge. Jeg knuselsker denne her serum, faktisk er denne lille flakon brugt helt op nu (ØV!). Det er en fantastisk fugtbooster, som sidder perfekt under ens dagcreme. Jeg har lige brugt det sidste pump op, så nu har jeg lige taget min Idéalia serum ud til de andre produkter, som jeg også er rigtig glad for, dog er denne her klart favoritten!

5. La Roche Posay Effaclar Duo +:

Selvom jeg ikke som sådan døjer med uren hud, så kan jeg sagtens få et lille udbrud her og der. Når det sker, så bruger jeg dette vidunder istedet for min dagcreme i et par dage. Jeg ved ikke hvordan, men det her produkt er fuldstændig fantastisk til at komme af med bumser og urenheder! Jeg vil forevigt have en tube af denne her liggende derhjemme. Så imponeret.

6. La Roche Posay Effarclar Mat: 

Som beskrevet ovenover, så kan min t-zone godt fedte i løbet af dagen. Derfor sørger jeg altid for, at bruge en matte dagcreme de dage hvor jeg skal have makeup på. Denne her er føles så behagelig på huden. Klart den bedste matte dagcreme jeg længe har prøvet!

7. Elizabeth Arden Prevage City Smart: 

Det sidste produkt jeg påfører om morgnen er det her wonder product fra Elizabeth Arden. Det er basically en let base med solfaktor i og en masse lækre ingredienser. Jeg har lavet en hel anmeldelse om det her produkt på bloggen lige HER, så gå endelig ind og læs mere om det hvis det har interesse!

eveningskincare

1. Una Brennan Superfacialist Vitamin C+ Skin Renew Cleansing Oil:

Jeg sørger altid for at dobbeltrense min hud om aftenen. Først for at fjerne min makeup og efterfølgende for at rense min hud. Jeg kan rigtig godt lide at rense min hud med en renseolie for at få min ansigtsmakeup af. Lige pt. er min favorit dette kultprodukt fra Una Brennan. Jeg købte denne her sidste år da jeg var i London og kunne klart finde på at anskaffe mig det igen. Det er et af de slags produkter som bare føles så luksuriøst på huden, at man ikke helt forstår at det er budgetvenligt. Hvis du rammer London inden for det næste stykke tid ville jeg helt sikkert anbefale at smutte forbi en Boots og købe denne her med hjem :)

2. La Roche Posay Rensevand:

Et af La Roche Posays nyeste skud på stammen er deres rensevand. Jeg elsker rensevand og har altid en stående på badeværelseshylden for at fjerne min øjenmakeup. Denne her er super mild mod huden og fjerner effektivt min øjenmakeup. Jeg har hørt utrolig godt om deres øjenmakeupfjerner, som skulle minde utrolig meget om den fra Clarins. Er der nogle af jer der har prøvet den?

3. La Roche Posay Rensemælk:

Igen går jeg ind med rensemælken fra min morgenrutine for at være sikker på, at jeg har fået alt makeup af og at min hud er renset godt og grundigt.

4. La Roche Posay Mild Skin Tonic

Efterfølgende bruger jeg samme skintonic.

5. Benefit Firm it up! Eye Serum:

Om aftenen bruger jeg også min øjenserum fra Benefit. Sig endelig til hvis I ligger inde med en super god øjencreme som er mere fed i konsistensen. Det kunne jeg nemlig godt bruge til om aftnen ;)

6. Origins Make A Difference Overnight Hydrating Repair Cream:

Jeg har i mange år elsket Origins dag og natcremer og denne her er ingen undtagelse. Den føles så lækker på huden, men trænger forholdsvis hurtigt ind, hvilket er ret praktisk så man ikke får creme i håret mens man ligger og sover :) Jeg er også ret glad for Vichys natcremer, hvis ikke lige denne her ligger i budgettet!

7. Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster:

Det her produkt er ikke et jeg bruger hver aften, men i de perioder hvor min hud godt kunne trænge til lidt af en glød ;) Jeg drypper bare et par dråber i min natcreme og påfører min creme ligesom jeg plejer. Om morgnen vågner man op med en så smuk, jævn hudtone! Klart et musthave i min beautyrutine. Clarins er fantastiske til solprodukter helt generelt :)

Dette indlæg var lidt af en mundfuld! Jeg håber, at I overlevede, haha! Som sagt er jeg så glad for hvordan min hud ser ud for tiden og jeg er næsten overbevidst om, at La Roche Posay produkterne har en finger med i spillet hvad det angår. Noglegange skal man altså bare hoppe en tur på apoteket istedet for at bruge en formue på dyre, luksuriøse cremer, som jo egentlig gør meget af det samme. Jeg er i hvert fald blevet trofast til La Roche Posay og kommer helt sikkert til at købe overstående produkter i fremtiden. Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I har spørgsmål om nogle af produkterne eller hvordan jeg bruger dem.

Kærligst,

Caro

Sponsoreret af La Roche Posay

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

K Beauty Faves