Nye basefavoritter

Min bedste morgenvane: Möller’s Tran

fiskeolie

– sponsoreret –

Jeg har af flere perioder indtaget fiskeolie om morgenen. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke får nok fisk i løbet af ugen, men fiskeolie har simpelthen så mange gode egenskaber, jeg ikke vil gå glip af. Samtidig har jeg altid følt, at fiskeolie – foruden de mange fordele, jeg kommer til at liste nedenfor nu – virkelig gør noget godt for min hud. Den bliver ligesom renere og mere glowy. Win!

Möller’s Tran har siden 1854 været blandt de mest populære fiskeolie-mærker i Norden. I modsætning til flere andre fiskeoliemærker bliver denne udvundet fra fisk fanget i Norge, så det er altså olie fra lokale fisk, vi indtager med Möller’s Tran. Den idé kan jeg egentlig meget godt lide!

Naturlig kilde til omega-3 og vitaminer

Möller’s Tran indeholder de essentielle omega-3-fedtsyrer EPA og DHA, som har en gavnlig effekt for hjertet, hjerne og synet. Fra naturens side indeholder tran også D-vitamin, som bidrager til immunforsvarets normale funktion, A-vitamin, som bidrager til at opretholde et normalt syn og immunforsvar,  og E-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. D-vitaminen er en god grund til at bruge Möller’s Tran – i hvert fald her om vinteren, hvor mange mangler det.

Certificeret miljøvenlig

Möller’s Tran er fremstillet af norsk arktisk torsk fra Lofoten og Vesterålen og gennemgår et nøje defineret kvalitetsprogram. Möller’s Tran er certificeret af Friends of The Sea, hvilket betyder, at Möller’s Tran efterlever kravene om en bæredygtig torskebestand og en miljøvenlig værdikæde. Igen, kæmpe win! Jeg er ikke vegetar eller veganer – men jeg kan godt lide at have god samvittighed.


Produkterne på billedet

Möller’s Tran original + frugtsmag

Den originale tran tilsat citrussmag og den nyere med frugtsmag.

Man skal ikke lade sig skræmme af den flydende version, som ikke smager noget i nærheden af fisk. Smagen er faktisk ganske fin! En teskefuld om dagen, og så er du good to go. Jeg har gjort den til en del af mit morgenritual :-) Husk at opbevare din tran i køleskabet.

Möller’s Dobbel

Möller’s Dobbel er fiskeolie til dig, der foretrækker din daglige dosis i kapsler. Pakken indeholder 112 smagsneutrale kapsler fuld af de vigtige Omega-3 fedtsyrer. Tag 2 kapsler om dagen, og du er godt dækket ind.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye basefavoritter