Oriflame goodies

May Faves

may faves, may, isadora, eyeshadow palette, matte shades, avène, dior maximizer, glow, mac blush, sweet samba, mac brush 219, chanel lipstick rouge coco 38, superstition, dior addict ultra-gloss reflect 857

Hold da op, hvor er denne her måned bare fløjet afsted! Jeg kan slet ikke forstå, at der nu er lidt under en måned til, at jeg bliver student og kan kalde mig selv færdig med gymnasiet! Men nu til sagen! I denne her måned har jeg haft nogle fantastiske favoritter, især fordi, mange af produkterne ikke er nogle, som jeg plejer at bruge så meget :)

1. Isadora Eye Shadow Palette 50 Matte Chocolates er efter min mening en rigtig fin palette, hvis man er til matte øjenskygger! Her på det sidste har jeg været rigtig vild med et mat look på mine øjne og har næsten brugt denne her palette hver dag. Især den midterste farve er rigtig fin som eyeliner, hvis man gerne vil have defineret øjet lidt, uden at det bliver for voldsomt. Denne palette er en rigtig god dupe for Urban Decays Naked Palette, som også indeholder matte skygger.

2. Lancôme Définicils Mascara er en klasikker og en sikker vinder i min bog. Denne lille sorte sag er tit på tilbud i Matas, hvilket gør, at jeg har købt denne her en del gange. Den giver de fineste lange vipper (som de fleste Lancôme mascaraer altid gør) uden at klumpe. Hvis ikke I har prøvet denne her før, burde I helt sikkert lige smutte ned i den nærmeste Matas og kigge på den :)

3. John Frieda Luxurious Volume Dry Shampoo er gået hen og blevet et fast inventar hos mig. Før i tiden brugte jeg aldrig tørshampoo, da jeg virkelig ikke syntes, at det gjorde en synlig forskel på mit hår. Det var før jeg fandt ud af, hvordan man virkelig bruger den! Og jeg må sige, at jeg er godt tilfreds med denne her fra John Frieda. Den efterlader håret fyldt med volumen, er ikke alt for pudret og har heldigvis ikke en ulækker bedstemorduft! Hurra for det!

4. Dior Glow Maximizer Light Boosting Primer er blevet min bedste ven, sådan helt seriøst. Vi er nu uadskillelige og jeg ville blive utrolig ked af det, hvis jeg skulle gå hen og miste det her vidunder. Hvis du er vild med glowy skin, så er du simpelthen nødt til at have denne her! Det er en primer, men da jeg har tendens til fedtet hud, bruger jeg den faktisk “bare” som en highlighter på toppen af mine kinder og hvor jeg ellers gerne vil have lidt shine. Helt igennem et fantastisk produkt! Den er lidt pricy, så hvis man leder efter et billigere alternativ, så har jeg lige testet Very Me Peach Me Perfect Skin Glow fra Oriflame, som I kan læse om her.

5. MAC Mineralize blush in “Sweet Samba” er den perfekte blush til de varme sommermåneder! I indpakningen ser den en smule skræmmende ud, men det er altså en hel anden snak, når den først er påført på kinderne. Min hud ser sund og frisk ud, når jeg har denne på kinderne. Den har været et fast inventar i min makeup pung de sidste mange uger, og jeg har ikke travlt med at skifte den ud lige foreløbig :)

6. Avène High Protection Cleanance Sunscreen 30 SPF er den bedste solcreme til ansigtet jeg nogensinde har prøvet. Jeg hader normalt at tage solcreme på mit ansigt om sommeren, da jeg simpelthen synes at de efterlader en utrolig fedtet “film” på huden og får ens makeup til at sidde enormt dårligt. Det er ikke tilfældet med denne, da den er beregnet til fedtet hud og bliver mat næsten lige med det samme!

7. Chanel Rouge Coco 38 “Superstition” er navnet på den perfekte nude læbestift nogensinde. Normalt går jeg ikke efter de nude toner, da jeg synes, at de har en tendens til at “vaske mig lidt ud”, hvis I forstår. Men denne her er helt perfekt, blender nemt ud på læberne og efterlader på ingen måde læberne tørre.

8. Dior Addict Ultra-Gloss Reflect 857 har siddet på mine læber en del gange i denne her måned! Og jeg er ikke engang typen der bruger lipgloss særlig tit! Jeg er nok mere til læbestifterne ;) Men denne her har simpelthen den fineste forårsfarve og er på ingen måde sticky. Den efterlader bare mine læber super pæne!

9. Mac 219 Brush er min sidste, men også en af de vigtigste favoritter for maj måned. Jeg bruger denne her børste til at blende min eyeliner eller øjenskygge ud, så den ikke ser så hård ud. Det look har jeg været meget vild med på det sidste, og denne her, den gør simpelthen hele arbejdet for mig!

Hvad har jeres favoritter været i maj?

– Caroline

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

1 kommentar

  • Amy

    Nyd din tid som student, når du kommer dertil. Tiden flyver bare afsted :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oriflame goodies