Nails of the day: IsaDora Wonder Nail "586 Sea Breeze"

Max Factor Colour Elixir – Farver, kvalitet og swatches

Max Factor Colour Elixir, Max Factor, Colour Elixir Lipstick, læbestift, creamy lipstick, cremet læbestift, fugtgivende læbestift, cream finish, fugtgivende læbestift, farver, swatches, camilla nørgaard, skønhedsblog, beauty blog, blog, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

Jeg fik en ret lækker pakke ind ad døren denne måned – nemlig alle de fine Colour Elixir farver, som føres i Danmark. Det er i anledning af, at Max Factor er kommet på banen med tre nye farver – og en helt ny (sindssygt smuk!) indpakning.

På mange måder var det også en god reminder til mig selv om, at Max Factor findes. Trods jeg er klar over, at det er et brand med masser af lækre produkter, har jeg ikke brugt det siden mine teenageår, hvor jeg var glad for både deres foundations, solskinspudder og læbestifter. Sidstnævnte kan jeg så i hvert fald komme i gang med igen nu – især fordi, at Colour Elixir er en læbestift lige efter min smag.

Max Factor Colour Elixir, Max Factor, Colour Elixir Lipstick, læbestift, creamy lipstick, cremet læbestift, fugtgivende læbestift, cream finish, fugtgivende læbestift, farver, swatches, camilla nørgaard, skønhedsblog, beauty blog, blog, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

Max Factor Colour Elixir

Colour Elixir formularen er præcis, hvad jeg ønsker af en læbestift. Hvis du er fast læser, ved du måske, at jeg har lidt svært ved matte og udtørrende formularer, hvorfor jeg oftest tyer til lipgloss i stedet. Men den her, den er både cremet og fugtgivende, samtidig med, at den altså giver god farve. Det er sådan en, jeg godt tør gå i byen med!

Max Factor Colour Elixir, Max Factor, Colour Elixir Lipstick, læbestift, creamy lipstick, cremet læbestift, fugtgivende læbestift, cream finish, fugtgivende læbestift, farver, swatches, camilla nørgaard, skønhedsblog, beauty blog, blog, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

Mine favoritfarver

Jeg tænkte, at de nye læbestifter var en perfekt anledning til at komme i det kreative hjørne og få lavet et ordentligt texture shot – så det har jeg gjort nedenfor med mine favoritfarver fra Colour Elixir-kollektionen.

Max Factor Colour Elixir, Max Factor, Colour Elixir Lipstick, læbestift, creamy lipstick, cremet læbestift, fugtgivende læbestift, cream finish, fugtgivende læbestift, farver, swatches, camilla nørgaard, skønhedsblog, beauty blog, blog, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

Jeg er især vild med Toasted Almond her til efteråret. Jeg håber også, at jeg kan vove mig ud i en af de mørkere farver – Raisin synes jeg er ekstremt smuk, da den også har et snert af noget lyserødt og derfor er lidt varmere og blidere i sit udtryk.


Du kan købe Max Factor Colour Elixir hos matas. Prisen er lige til at overkomme – 110 kroner.

Hvilken farve er din favorit – og har du selv prøvet Colour Elixir læbestifterne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails of the day: IsaDora Wonder Nail "586 Sea Breeze"