Test af Goodiebox - Del 6

Matas HavtornStriber

matas, matas striber, matas havtorn, havtorn, hyldeblomst, hårpleje, håndpleje, håndsæbe, håndcreme med solfaktor, håndcreme, hand cream spf, dk, blog, blogger, beauty blog, beautyblog, skønhed, skønhedsblog, bloggers delight, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog

Indrømmet: Normalt er det ikke striberne i Matas, jeg går efter, når jeg gør mine indkøb derinde. Dog har denne serie virkelig imponeret mig! De orange striber indeholder havtorn og hyldeblomst, hvilket er den dejligste duft, som i øvrigt lader os holde lidt fast i sommeren, nu når regnvejret og mørke morgener for alvor har taget fat. En kæmpe bonus er, at alle produkter i serien er svanemærket, hvilket betyder, at der er taget særligt højde for parfumeindholdet, minimalt emballagebrug og ingredienser, som belaster miljøet mindst muligt. Nu er jeg jo ikke selv specielt bleg for at bruge parfumerede produkter, men det er betryggende, at parfumen i disse er så nøje udvalgt – og så er jeg virkelig begejstret for, hvor meget man tager højde for miljøet!

Havtorn er rig på antioxidant, som beriger både hud og hår, så derfor bygger de orange striber netop på fugt og antioxidanter. De første produkter blev lanceret sidste sommer med stor succes, og derfor har man nu tilføjet håndsæbe og -creme, balsamspray og leave-in hårkur i samme serie.

Jeg er kæmpe fan af alle produkterne! Håndcremen er sindssygt lækker, og så har den endda SPF 10 – hvis man spørger eksempelvis Kylie Jenner og Khloé Kardashian, er håndcreme med solfaktor vejen til ungdommelig hud, og det vil vi jo alle sammen gerne bevare ;) Balsamspray’en giver mig lidt throwback-feelings, fordi jeg synes, det er sådan noget, man altid brugte i folkeskolen efter idræt eller svømmetimerne, men jeg er kæmpe fan af produktet til både før hårvask, når mit filtrede hår skal redes igennem, og efter hårvask, hvor det ofte kan være lige så filtret, ha ha :) Håndsæben er en håndsæbe, altså. Men en lækker en af slagsen! Leave-in hårkuren er perfekt til os, der har brug for det lille ekstra efter hårvasken – og så er både denne og balsamspray jo ideelt til dem, der ikke benytter sig af balsam i badet – men de omstændigheder kender jeg godt nok ikke selv noget til – jeg er storforbruger!

Jeg håber, I kunne bruge min lille snik-snak anmeldelse til noget. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale Havtorn-striberne til de både budget- og miljøbevidste! Der er flere produkter end disse seks, og I kan finde dem alle lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Goodiebox - Del 6