Pænere hud, hår og negle med kosttilskud fra Raunsborg

Mascara, du kan fjerne med vand

Jeg tror hurtigt, vi alle kan blive enige om, at den værste del af makeuprutinen er at fjerne den igen. Det er noget, som producenterne hører – og derfor er der efterhånden mange brands, der har en mascara, der kan fjernes med varmt vand. Personligt er jeg fan af at kunne fjerne min makeup, mens jeg står i badet (hvor jeg også altid bruger min ansigtsrens), så for mig er disse typer mascara et stort hit.

Test: mascara, der kan fjernes med vand

Jeg har testet tre af dem, der findes derude – dem kan du læse mere om nedenfor.

Den budgetvenlige

Maybelline Snapscara
vejl. udsalgspris 90 kr.

Hele markedsføringen omkring denne nyere lancering fra Maybelline, Snapscara, er rettet mod os, der gerne vil spare lidt tid om aftenen, når vi skal vaske dagen af ansigtet. Os, der bare gerne vil have det så nemt som muligt!

Snapscara er en rigtig fin mascara til prisen. Den giver et flot, naturligt look med definerede vipper. Der er ikke overdrevet meget volumen, men den kan nemt bygges op uden at klumpe, hvilket er fedt! Af de tre mascarer i dette indlæg er det nok også den, der er lettest at fjerne med varmt vand. Det er sådan set også hele pointen med den, så det er heldigt nok ;o)

Find den her.

Luksusudgaven

Sensai Lash Volumiser 38°c
vejl. udsalgspris 285 kr.

Hvis man godt kan lide luksusmakeup, så er japanske Sensai altså et godt brand at kigge efter. Lige præcis denne mascara er faktisk min yndlings pt. Ikke fordi, den er nem at fjerne med varmt vand, men fordi den giver så meget til mine vipper. Formularen giver helt fantastisk volumen i en ultrasort farve, og så er holdbarheden virkelig god. Lash Volumiser er resistent mod sved, tårer, vand (under 38 grader, hehe) og sebum, men fjernes altså let med varmt vand – deraf navnet.

Det er ikke den nemmeste mascara at fjerne, og den smuldrer rigtig meget, når man skal fjerne den. Jeg vælger derfor tit at bruge makeupfjerner eller min Youth to the People ansigtsrens til at fjerne den, da det i dette tilfælde ikke er særligt tidsbesparende at bruge varmt vand.

Lash Volumiser 38°c lever altså ikke særligt godt op til at kunne fjernes med varmt vand. Det kan den godt, men det er ikke en specielt smooth oplevelse. Den er dog stadig en favorit hos mig, fordi den giver perfekt volumen til mine vipper og holder hele dagen.

Sensai forhandles bl.a. hos Magasin.

Den vandfaste

L’Oréal Paris Unlimited Very Different Waterproof Mascara
Vejl. udsalgspris 140 kr.

Hvis der er noget, der er en bitch at fjerne, så er det vandfast mascara. Derfor syntes jeg, at denne lancering fra L’Oréal var helt genial! Meget lig ovennævnte mascara fra Sensai er den vandfaste Unlimited mascara – sjovt nok – vandfast. Jeg havde den på test på skiferie i februar, og med de fald, jeg tog, kan jeg godt skrive under på god holdbarhed. Den giver et rigtig fint look med god længde til vipperne.

Den vandfaste Unlimited mascara er (heller) ikke ligefrem en ubesværet oplevelse at fjerne, og den drysser også en del i processen. Dog er den en fornøjelse sammenlignet med vandfast mascara generelt, og derfor får den en anbefaling herfra!

Unlimited Very Different Waterproof Mascara kan du bl.a. finde lige her.

Hvad er jeres erfaringer med mascara som disse, der kan fjernes med varmt vand?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænere hud, hår og negle med kosttilskud fra Raunsborg