Real Techniques Brush Crush Collection

Marts favoritter

March favorites, marts favoritter, favoritprodukter, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, st tropez, st tropez gradual tan tinted moisturizer primer, benefit smooth it off, lernberger stafsing, dry wax spray, ling skincare, repleneshing hydrator, la bruket, grapefruit leaf, scented candle, carven dans ma bulle

Jeg har virkelig prøvet mange fantastiske produkter den seneste tid. Her har jeg fundet seks frem, som virkelig er blevet brugt flittigt eller har gjort særligt indtryk den sidste måned.

St. Tropez Gradual Tan Tinted | Everyday Tinted Moisturiser + Primer

Den har sgu nær væltet mig bagover, venner. Hold nu op, hvor er det et genialt produkt! Vi står med et 3-i-1-produkt her: Den virker som selvbruner, fugtighedscreme og primer. Jeg bruger den oven på min daglige fugtighedscreme (I ved, jeg skal have masser af fugt) og inden makeup. Den lægger en virkelig god base, som lige bliver lidt ekstra solkysset og giver masser af glow. Man kan skræmmes lidt af farven, som er mørkebrun, når først cremen kommer på huden, men når den masseres ud i ansigtet, har den bare en helt magisk effekt på huden – så alle hudtoner kan altså bruge den! Den vil især være genial, hvis man har lidt træt hud og har brug for et lille løft. Jeg har næsten brugt den hver dag den sidste uge. Kæmpe fan!

Produktet ligger til lige under 200 kroner, hvilket jeg synes er rigtig godt givet ud. Find den bl.a. her og her.

Lernberger Stafsing Dry Wax Spray

Mange vil nok være lidt tilbageholdende, når de hører “Dry Wax Spray”, men i min optik er det her bare en opgraderet hårspray. Jeg bruger den stort set hver gang, jeg styler mit hår. Her giver den masser af hold (jeg plejer at lave bølger med mit glattejern) og tekstur. Man kan kalde det andendagshår på spray – intentionelt bollehår, om man vil. På den gode måde, altså :D Jeg kan i hvert fald dårligt være foruden these days, hvor jeg går meget i byen eller arbejder i mange timer. Så sørger den nemlig for, at mit hår stadig sidder godt, når jeg er på vej hjem.

Find den her til 179 kr.

Carven Dans Ma Bulle Eau de Parfum

Jeg føler næsten, jeg snakker om så mange forskellige parfumer, at det virker utroværdigt, men jeg har simpelthen bare prøvet så mange gode dufte på det seneste! Dans Ma Bulle er en kæmpe favorit for tiden. Den er ovenud feminin og superelegant – og jeg tror også snart, jeg dedikerer et indlæg til den. Giv den et snus, næste gang du støder på den. Så vil du nok have svært ved ikke at hive den med hjem ;-)

Carvens parfumer forhandles bl.a. hos Magasin.

Benefit “Smooth it off!” Cleansing Exfoliator

Jeg har været kæmpe fan af denne ansigtsrens på det sidste. Den indeholder skrubbekorn, så den sørger for at gøre huden ekstra frisk og glowy. Og så dufter Benefits hudprodukter altså bare fantastisk!

Find den bl.a. hos Sephora og online hos Lookfantastic. Prisen er ca. 200 kroner.

Ling Skincare Repleneshing Hydrator

… har jeg også skrevet om her, hvis man skulle være mere nysgerrig. Jeg bruger denne tyndtflydende fugtbombe hver morgen inden min fugtighedscreme, og min hud har været  glad for den. Den kan virkelig anbefales, hvis man har lidt tør hud og er ude efter noget, der virkelig kan holde huden fugtig hele dagen igennem.

Find den hos Spashop.dk til 360 kroner.

La Bruket duftlys – 151 Grapefruit

Det her duftlys spreder den lækreste, friske duft af grapefrugt i min stue. Jeg er vild med La Brukets univers, og jeg ser ikke frem til, at det her lille, velduftende vidunder er brændt ud.

Find det her til 159 kroner – et stort koster 369 kroner – dyrt men fantastisk godt!


Er der nogle produkter, som du har haft særligt kær i marts måned?

2 kommentarer

 • Elsker ‘favoritter’ indlæg, da jeg synes at de giver god inspiration til mine fremtidige køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er godt at høre! Altid rart med lidt feedback, så man ved hvad folket vil have :D
   God weekend til dig :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real Techniques Brush Crush Collection