50 % rabat på Oriflame

Make Up For Ever Graphic Liner

Hej piger!

Jeg føler mig overdrevet beæret for tiden, for jeg har simpelthen fået sendt så mange lækkerier, som jeg kan reviewe og fortælle jer hvad jeg synes om! Som jeg tidligere har nævnt, har jeg fået denne her eyeliner fra Make Up For Ever. Mine damer (og herrer?)… Det her er uden tvivl den allerbedste eyeliner jeg nogensinde i mit liv har prøvet! Den er SÅ nem at påføre, meget pigmenteret og flytter sig ikke en milimeter!

makeup, beauty, make up for ever, make up for ever graphic liner, bblogger, bblog, beauty, sephora

Eyelineren kan købes i Sephora til en pris af 165 kr. Selvom Make Up For Ever er et high-end brand, synes jeg faktisk ikke at den er alt for dyr, i forhold til hvor god den er! Er der nogle af jer der skal have fat i den? :)

– Caroline

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 % rabat på Oriflame