NARS Fall Collection - Audacious Lipsticks

Mádara skincare

Hej piger!
For en lille måned siden var Camilla og jeg til et enormt hyggeligt event hos Noise PR, som omhandlede hudplejemærket Mádara og deres nye produkter. Selvom jeg elsker hudpleje og har gjort det længe, havde jeg aldrig hørt om mærket, men jeg må sige, at jeg blev meget positivt overrasket! Nu har jeg testet disse produkter siden jeg fik dem i hænderne, så nedenunder vil jeg fortælle jer lidt om produkterne og min mening om dem.

skin, skincare, madara, madara beauty, beauty, beautyblog, review, noise pr lifestyle

Jeg var så heldig at få lov til at teste deres Superseed Radiant Energy Organic Facial Oil og deres to masker Brighting AHA Peel Mask og Ultra Purifying Mud Mask.

Jeg elsker at bruge olie på huden om aftenen, især i de koldere måneder, da det virkelig tilfører huden den fugt, som den har brug for! Nu har jeg selv tendens til at blive lidt fedtet i t-zonen, så da vi til eventet fik uddelt produkter, valgte jeg denne her frem for to andre varianter. Den fås nemlig også til tør hud (Superseed Soothing Hydration Organic Facial Oil) og til ældre hud (Superseed Age Recovery Organic Facial Oil).

Olierne indeholder:

Superseed Radiant Energy Organic Facial Oil:  Blueberry, cloudberry, cranberry, blackberry, black cumin, parsley, pumpkin, borage and golden jojoba seed oils.

Superseed Soothing Hydration Organic Facial Oil: Black currant and cranberry seeds, sea buckthorn berry, broccoli, avocado, oat, rose hip and evening primrose.

Superseed Age Recovery Organic Facial Oil: Tomato, rowanberry, carrot, cranberry, strawberry, black currant seed oils, St. John’s wort, sea buckthorn oils and rosehip oils.

Jeg elsker hudplejeprodukter hvor man faktisk kan se en forskel på huden – og det kan man med denne her olie. Udover det er jeg helt pjattet med alle de gode ingredienser som ikke kun olien, men alle deres produkter indeholder. En lille bonus er, at olien dufter helt fantastisk af citrus, og jeg har virkelig en svaghed for citrusdufte!

Disse to masker har mit ansigt også fået fornøjelsen af en del gange her de sidste uger, og jeg kan ærligt sige, at det er effektive sager! Jeg har brugt muddermasken en del mere, da jeg synes den gør mere for min hud end peel masken gør. Men det er jo smag og behag! Maskerne fås til en pris af 175 kr for 60 ml og olien til 349 kr for 30 ml. Maskerne fås her i oktober og olien kan man få fat i til november i Magasin, Helsemin m.fl. Som en bonus er Mádaras produkter naturlige og økologiske. I kan læse mere om det lige her, hvis I er nysgerrige!

Hvad synes I? Er der nogle af jer der skal have fat i nogle af produkterne? :)

– Caroline

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NARS Fall Collection - Audacious Lipsticks