Min badeværelseshylde

Månedens Goodiebox – i nye klæder!

Goodiebox december, goodiebox, goodiebox danmark, december, nyt design, blog, blogger, unpacking, review, anmeldelse, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Månedens Goodiebox

Teamet hos Goodiebox har virkelig tænkt over det, når de har pakket månedens boks. Den indeholder nemlig tre styks perfekt fest-makeup, som passende kan bruges her til jul og nytår. Udover det indeholder den nogle rigtig lækre renseprodukter og lidt god styling til håret.

Indholdet i december-Goodiebox’en

Aurelia Miracle Cleanser & Cloth
Jeg kender dette produkt i forvejen, da jeg fik lidt forskellige miniprodukter med hjem, da Aurelia blev lanceret i Danmark tilbage i sommer. Denne cleanser er helt fantastisk! Den er som smør, der smelter på huden, og så dufter den helt fantastisk. Alt sammen selvfølgelig samtidig med, at den gør sit job til punkt og prikke!

Vichy Spa Shower Gel-Oil
En ekstra nærende shower gel fra Vichy. Det kan vi godt lide!

Percy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Balm
Jeg elsker cremede produkter som dette, der både plejer og styler på én gang. Jeg skal bruge den til at skabe hold og bounce, når jeg har krøllet mit hår. Kruset hår som mit har nemlig rigtig godt af noget, der samtidig har en plejende effekt.

Laritzy Lip Stix “Scarlet”
Den perfekte vinter-shade! En smuk, mørkerød nuance. Jeg har allerede prøvet den, og den har lidt det hele. Den er nem at bruge, holder godt og føles ikke udtørrende. Win!

Teeez Spectrum of Stars Eyeshadow “Sepia Shine”
Denne fine øjenskygge minder utroligt meget om MAC’s “Club”, som jeg er stor fan af, når jeg skal ud og ryste skørterne. Den har en grøn-brunlig nuance, som ændrer sig lidt efter lyset, hvilket er ret cool. Og kan vi lige snakke om indpakningen? Så fin jo!

Doucce Fierce and Fine Graphic Liner
Jeg går ikke meget med eyeliner – dels fordi jeg har eyelash extensions, dels fordi jeg synes det er lidt for besværligt. Men når det endelig skal være, er jeg vild med denne slags! Den spidse filtpen-applikator tillader virkelig en at lave et smukt, præcist look uden for meget bøvl. Yes!

Goodiebox december, goodiebox, goodiebox danmark, december, nyt design, blog, blogger, unpacking, review, anmeldelse, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Nyt logo og design

Med december-udgaven af Goodiebox er der også blevet lanceret nyt box-design. Goodiebox har ændret deres logo til et lækkert, mere clean et af slagsen. Boksen har fået en overhaling med et skuffe-design. Det kan jeg personligt ret godt lide – især fordi jeg ynder at bruge mine bokse som opbevaring. Når man stabler dem, er det altså ret smart med sådan en skuffe! Hvad synes I om det nye design? <3

Og hey! Rigtig glædelig jul <3
Jeg håber, I alle får den dejligste aften sammen med dem, I elsker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min badeværelseshylde