Trystal Pressed Powder - bliv brun under din hverdagsmakeup!

Love the skin you’re in | Dove Nourishing Secrets

dove, nourishing secrets, dove nourishing secrets, avocado, bodylotion, shower cream, hårpleje, nyhed, lancering, kompas kommunikation, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, beautyblog, bloggers delight

Strækmærker, buler, bleg hud, thigh gaps og mangel på samme – vi har alle sammen vores små skavanker. Derfor så jeg dette indlæg som en oplagt mulighed for at råbe op – for det gør jeg sjældent! Uanset hvordan vi ser på vores krop, så er det vores krop – så hvorfor ikke elske den præcis, som den er?

Jeg har altid haft det svært i min krop. Først stak jeg i vejret langt før alle de andre i min klasse og følte mig stor og forkert. Senere fik jeg strækmærker og forstod ikke, hvad det var for noget (jeg var omkring 12). I 7. klasse faldt jeg og slog låret så hårdt, at jeg smadrede mit fedtvæv og dermed fik et permanent “indhak” i låret. Og så er jeg pissebleg. Men ved I hvad? Det er alt sammen bare en del af at vokse op og være en kvinde, og hver en del af min krop kan minde mig om perioder af mit liv – og hvordan jeg er kommet igennem dem. Og jeg er så småt begynde at holde af min egen krop – for jeg kan ikke gøre så meget ved det alligevel. Så hvorfor bruge tid på at være negativ og brokke sig? I stedet vil jeg tage ansvar for den krop, jeg er i. Omfavne mine lange stænger, hoppe i bikinien selv om det betyder, at folk kan se strækmærkerne på min mås. For hvis jeg har det godt, kan andre se det – og det gør mig smukkere end noget andet kan.

dove, nourishing secrets, dove nourishing secrets, avocado, bodylotion, shower cream, hårpleje, nyhed, lancering, kompas kommunikation, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, beautyblog, bloggers delight

Dette budskab er en af grundene til, at jeg tildeler et brand som Dove rigtig stor værdi. Foruden at tilbyde et rigtig fint sortiment af produkter til krop og hår, er det nemlig lige netop det med at elske sig selv og sin krop, som Dove er fortaler for. Og det gør mig så glad!

Jeg støtter Dove og deres budskab, og jeg bruger glædeligt deres produkter i badet og efter. Især deres variationer af shower cream knuselsker jeg, og deres cremer til kroppen er ligeledes fantastiske. Produkterne i den nye serie, Nourishing Secrets, er ingen undtagelse. De er bl.a. beriget med avocadoolie og morgenfrueekstrajt, og så dufter de himmelsk på den dér naturlige måde. Jeg har endnu ikke prøvet hårprodukterne, men efter alt at dømme kommer jeg til at blive ret glad for dem. Ikke desto mindre er jeg utroligt begejstret for deres Body Wash og -Lotion i serien.

dove, nourishing secrets, dove nourishing secrets, avocado, bodylotion, shower cream, hårpleje, nyhed, lancering, kompas kommunikation, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, beautyblog, bloggers delight

Det skal lige nævnes, at indlægget her ikke er sponsoreret. Jeg har fået produkterne foræret, men indlægget her bygger udelukkende på, at jeg synes, Dove har et budskab, der er vigtigt at tage hånd om, samtidig med, at jeg selvfølgelig syntes, at lanceringen af Nourishing Secrets fortjener lidt god omtale!

Som både Matilde og Irina har sagt det så fint før: Tag ansvar for jeres krop!
Det er den eneste, vi har, og vi bliver aldrig lykkeligere, end når vi har lært at sætte pris på den. Så vær god ved den – og plej den. Måske med Doves nye, lækre serie! :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trystal Pressed Powder - bliv brun under din hverdagsmakeup!