Max Factor Colour Elixir - Farver, kvalitet og swatches

Lidt nyt på badeværelset

badeværelse, indretning, badeværelsesmøbel, jysk, jysk dk, smuuk skin, 100 bon, tromborg, meraki, skønhedsblog, blog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard

Jeg havde lige brug for, at der skulle ske noget forleden dag – kender I det?

Denne gang blev det badeværelset, der fik en lille tur. Foruden at rydde op, sortere og organisere i skufferne (jeg vil spare jer for dét syn, for det er stadig slet ikke insta-worthy), så fik jeg omrokeret og købt lidt nyt til pladsen ved vasken. Jeg er ret glad for, hvordan det ser ud nu!

Den fine muslingevase købte jeg i Jysk til bare 40 kroner. Fyrfadsstagen kostede mig 15 kroner. Jeg bor meget tæt på en Jysk her på Østerbro, så jeg går faktisk ret ofte derind uden nogen bestemt dagsorden – de har tit så mange fine sager til ingen penge! I virkeligheden et virkelig undervurderet brand, synes jeg.

Jeg har valgt nogle få produkter til at stå fremme her, så jeg undgår rod. I den ene side har jeg de hudplejeprodukter, jeg konsekvent bruger hver dag, og den anden ser I så her – pyntehjørnet ;o) Jeg har min lækre body mist fra 100 Bon stående, som jeg elsker at bruge om aftenen, og som bare er pæn at se på. Derudover har jeg min kabukibørste fra Tromborg og min elskede ansigtsolie fra Smuuk Skin, som jeg altid bruger, når min hud har brug for et fugtboost.


Hvordan ser der ud hjemme på dit badeværelse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Factor Colour Elixir - Farver, kvalitet og swatches