SALE | kønne kjoler

Les Deux og lyse lokker

(overvejede at bruge “nyt år – nyt hår” som titel, men… det er nok alligevel lidt for smagløst)

 Som I nok kan regne ud, er der to ting, jeg gerne vil vise jer. Den ene er min Les Deux sweatshirt, som jeg fik i julegave. Jeg synes, den er virkelig cool, og så er den sindssygt lækker at have på! Kan mærke, at vi bliver rigtige gode venner, i hvert fald så længe temperaturen ikke overstiger de 15 grader udenfor – og det varer nok lidt endnu.

Den anden er mit “nye” hår. Jeg har jo haft farvet mit hår lysere mange gange efterhånden, men i dag besluttede jeg mig altså for at det skulle være hos frisøren. Så jeg fik farvet min bund lys og klippet det slidte af, og sikke en forskel sådan noget gør! Et besøg hos frisøren kan virkelig gøre underværker, også for humøret! Hun var virkelig dygtig også med stylingen af mit hår. Jeg overvejer at style det sådan her selv nogle gange også. I har nok set, at det har et lilla skær, men det går snart ud igen. Egentlig synes jeg det ser ret cool ud, haha.

Hvad synes I?

Næste indlæg

SALE | kønne kjoler