Min bedste selvbruneroplevelse

Lebon

Lebon, tandpasta, økologi, økologisk tandpasta, vegansk tandpasta, bæredygtig produktion, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaar.dk, bloggers delight, dk

For mig er luksuriøs emballage med til at løfte indretningen på et badeværelse. Derfor tænker jeg meget over, hvad der står fremme på min badeværelseshylde. Udover at det naturligvis skal være gode produkter, går jeg også meget op i, hvordan de ser ud, og hvordan de matcher hinanden. Det er måske lidt fjollet, men det gør mig sgu bare glad!

Dét forklarer nok meget godt, hvorfor jeg er blevet så hooked på tandpastaen fra Lebon. Lebon er et kærlighedsbarn af en kunsthistoriker og en tandlæge, der begge har en forkærlighed for hav og natur.

Udover at være umådeligt pæn at se på, er Lebons tandpasta økologisk, cruelty free og vegansk. Indholdsstoffer som SLS, sulfat, parabener, flour, farvestoffer, triclosan, saccharin, sorbitol, xylitol, titaniumdioxid er heller ikke at finde her.

Hvis du, ligesom mig, er en sucker for pæn emballage og samtidig går op i bæredygtig produktion og økologi, så kan jeg kun anbefale at holde øje med Le Bon. Prisen ligger mellem 150-175 kroner, og de kan bl.a. forhandles hos AnaBé parfumeri i Vedbæk og Greenskin.

2 kommentarer

  • Den er sgu også meget pæn, haha! Jeg elsker virkelig også pæne produkter – og føler af en eller anden grund, at de er så meget bedre hvis de har en pæn emballage.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha, jeg er enig! Men man skal heller ikke lade sig snyde af pretty packaging altid ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bedste selvbruneroplevelse