Elizabeth Arden Eyes Wide Open Color Collection

Lancôme Matte Shaker ❤

lancome_01

Jeg har siden min kærlighed til skønhed startede været kæmpe fan af Lisa Eldridge. For nogle år tilbage blev hun den nye Creative Director for Lancôme og siden da har mærket været et af mine absolut yndlings, da jeg synes at de kommer ud med nogle helt igennem fantastiske lanceringer, som skiller sig ud fra de andre mærker på markedet. Hvis der sidder nogle af jer derude som også er lidt af en Lisa-fan, så vil jeg helt sikkert anbefale at abonnere på Lancômes’ Youtube kanal HER. Der laver Lisa nemlig en masse lækre tutorials ;) Nå, men nu til de smækre Matte Shakers og lip liners…

lancome_02

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var overdrevet begejstret da jeg hentede denne her pakke på posthuset i går! Til at starte med er denne her indpakning af produkterne fuldstændig to die for, men selve produkterne er altså lidt af det samme:)
lancome_03

Selv har jeg altid været lidt bange for de matte læbeprodukter, da jeg døjer med et par meget tørre læber. Tit kan disse produkter føles meget tunge på læberne, sidde i de små revner og faktisk bare føles helt vildt ubehagelige. Den oplevelse har jeg SLET ikke med de her! De er super fugtgivende, nemme at påføre med svampeapplikatoren, og tørrer ind til en fin matte farve på læberne.

Det er helt klart de BEDSTE matte læbeprodukter jeg har prøvet til dato, så hvis man også er fan af det look, så skal man altså ud og have fat i de her:)

Jeg har farverne: “Energi Peach”, “Beige Vintage” (min favorit), “Pink Power”, “Yummy Pink”, “Red’y in 5”, “Kiss me Chérie” og “Magic Orange”.

lancome_04

Når jeg ifører mig en matte læbe sørger jeg altid for at bruge en lip liner først. Det gør hele arbejdet lidt nemmere og giver et mere ‘clean’ look. På billedet nedenunder kan I se små swatches af de smukke liners. De har efter min mening den helt rette konsistens, hverken for tør eller for cremet. Derudover rykker de sig slet ikke når man har påført dem. Jeg er derudover også ret vild med, at de alle har en læbepensel i den anden ende, så lækkert med multitask produkter, specielt on-the-go!

Jeg har farverne: “114 Tangerine”, “369 Vermillion”, “290 Sheer Rasberry”, “06 Rose Thé”, “132 Caprice” og “378 Rose Lancôme”.

Alle disse lip liners er nogle man kan matche til at passe super fint til de syv forskellige matte shakers. F.eks. kommer min yndlings combination nok til at være “290 Sheer Rasberry” lip liner med “Beige Vintage” matte shaker. Perfekt hverdagsfarve!

Udover de smukke farver modtog jeg også deres Le Lip Liner, som er et ret interessant produkt. Basically er det en vandfast lip liner, som gør at ens lipglosss eller læbestift holder kanon godt! Denne her skal vidst bo i makeuppungen når det bliver lidt varmere ;)
lancome_05

Fra venstre mod højre: “114 Tangerine”, “369 Vermillion”, “290 Sheer Rasberry”, “06 Rose Thé”, “132 Caprice” og “378 Rose Lancôme”.

lancome, lancome makeup, lancome skønhed, lancome matte shaker, lancome news, lancome spring, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Alt i alt er jeg SÅ begejstret for denne her lancering! Hvis man er en ægte lipstick lover, så skal man altså smutte i Magasin eller Matas og kigge på de her små skønheder, det vil man ikke fortryde!

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden Eyes Wide Open Color Collection