Sephora Christmas gift sets #3

Længere, fyldigere vipper med M2 Lashes

m2 lashes, m2 lashes after, m2, anmeldelse, review, længere øjenvipper, longer lashes, øjenvippeserum, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, dk, carola, carola blog

m2 lashes, m2 lashes after, m2, anmeldelse, review, længere øjenvipper, longer lashes, øjenvippeserum, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, dk, carola, carola blog
Ja, her får I lige et HELT makeup-free closeup – håber I overlever ;) Det er for at jeg kan vise jer et helt realistisk billede af, hvor effektiv M2 Lashes har været for mig. Nu har jeg faktisk brugt serummet helt op, og det er jeg altså virkelig ked af, for nu kan jeg slet ikke få nok! M2 har uden tvivl boostet min øjenvippevækst, og det har, hvor dumt det måske end lyder, altså også styrket min selvtillid en hel del, fordi det har givet mig et mere feminint look. Over den periode, hvor jeg har brugt det populære øjenvippeserum, har jeg virkelig fået lange, fyldige og langt mere buede vipper – faktisk blev de så lange, at jeg klippede lidt af dem, haha!

m2, m2 beaute, lash booster, eyelash activating serum, eyelash serum, lash serum, øjenvipper, længere vipper, længere øjenvipper, øjenvippeserum, blog, blogger, beauty blog, beautyblog, skønhed, skønhedsblog, dk, carola, carola blog, bloggers delight

Jeg kan virkelig godt forstå hypen omkring dette produkt, og jeg må desværre erkende, at jeg er nok nødt til at investere i endnu en – det er altså stærkt afhængighedsskabende med sådan noget. Jeg har opdaget, at Coop lige nu sælger dem til kun 699 kroner mod normalprisen på 990, så det kunne være, man skulle slå til der? Ellers kan I i hvert fald finde herligheden og læse meget mere om den lige her :)

Har I selv prøvet M2 Lashes eller lignende produkter? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora Christmas gift sets #3