Elizabeth Arden nyheder og I ♥ EIGHT HOUR - Limited Edition

Lækkerier fra Badeanstalten

badeanstalten, citrussalve, salve, tørre læber, sprukne læber, tør hud, ansigtsolie, håndcreme, shea, shea butter, sheasmør, creme, blog, blogger, anbefaling, review, beauty blog, skønhedsblog, beauty, skønhed, blog, dk, camilla nørgaard chritsensen, carola, bloggers delight

I hælene på mit sidste indlæg om produkter, der kan hjælpe huden igennem vinteren, syntes jeg det var passende med en anbefaling af nogle ultralækre produkter fra Badeanstalten, der i dén grad hjælper til en velplejet hud.

Citrus salve, 59 kr. for 15 ml
Jeg er vild med den her! Som tidligere nævnt er jeg lidt af en fugtjunkie – generelt, men især når det kommer til mine læber. Den her føles virkelig behagelig på læberne samtidig med at den fugter rigtigt godt. Derudover er den helt ideel at bruge, hvis man har små tørre områder i ansigtet eller andre steder på kroppen. Formularen er mild og dufter af citrus på den der helt naturlige måde – lækkert!

Håndcreme – intensiv shea, 105 kr. for 100 ml
Jeg er en sucker for håndcreme, og jeg er kæmpe fan af Badeanstaltens version. Den er lidt tyk i det, som jeg selv godt kan lide ved håndcremer, og så er den ultranærende. Det er dog uden man behøver sidde stille med hænderne den næste halve time, for den trænger hurtigt ind alligevel! For 100 ml synes jeg, at pengene er godt givet ud med den her.

Ansigtsolie E-vitamin, 110 kr. for 30 ml
Igen – en god ansigtsolie om aftenen under min fugtighedscreme er noget, jeg sætter stor pris på. Jeg er glad for, at den her kan beskytte min hud igennem efteråret. Den er beriget med E-vitamin og giver pleje og næring til tør og træt hud, som efterlades blød og smidig. For mig er der ikke noget bedre, end når man vågner om morgenen med helt gennemfugtet og lækker, blød hud – og det gør man bestemt med denne her :)

Jeg er alt i alt ret imponeret over Badeanstaltens produkter, og som en bonus er emballagen da også alt for lækker! Alle deres produkter er produceret i Danmark, hvilket jeg er stor fan af, og så synes jeg virkelig, at der er value for money her.

Har I selv prøvet Badeanstalten før? <3

2 kommentarer

  • Jeg er ret vild med Badeanstaltens bodyskrub med rosenduft :-)
    Generelt syntes jeg at deres produkter er meget autentiske i duften.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det synes jeg også, og det er jeg så kæmpe fan af! De der helt syntetiske dufte kan hurtigt blive lidt for meget. Bodyscrubben må jeg da prøve, den lyder virkelig lækker!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden nyheder og I ♥ EIGHT HOUR - Limited Edition