De bedste primers

En spændende duftnyhed: L. 12. 12. Magnetic

lacoste, eau de lacoste, magnetic, l. 12. 12., pour lui, pour elle, parfume, nyhed, blog, blogger, perfume, eau de parfum, duft, beauty blog, beautyblog, skønhed, skønhedsblog, camilla nørgaard christensen, carola, blog, dk, bloggers delight

For nylig lancerede Lacoste sin første parfume til både mænd og kvinder – Magnetic. Vi har fået fingrene i den spændende nyhed, og konklusionen må være, at der helt sikkert er noget at komme efter!

Noter af patchouli og viol er med til at skabe en ung, legesyg og ikke mindst frisk duft, som især er helt perfekt til hverdag, hvis I spørger mig. Duftserien er baseret på historien om tennisspillerne René Lacoste og Suzanne Lenglen, hvorfor netop konkurrence og legesyghed er noget af det, der kendetegner Magnetic duftene.

Selv husker jeg også Lacostes dufte for det ungdommelige udtryk, og “Touch of Pink” var en af de første parfumer, jeg havde, som jeg også endte med at købe op til flere gange. Magnetic er både frisk og feminin og passer helt perfekt til mig. Og herreduften? Don’t even get me started … Den er SÅ god!

Hvis ikke I allerede har taget en snuser til nyhederne, vil jeg i hvert fald varmt anbefale dem, enten til dig selv, kæresten eller en god ven eller veninde. Jeg vil næsten påstå, at den er et sikkert hit!
Køb dem eller find priserne lige her.

Hav en rigtig skøn søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste primers