3 til håret

Knee high

Jeg har vist snakket lidt om dem herinde, og andre har måske spottet dem på Instagram, men syntes nu lige, at disse dejlige støvler fortjente et indlæg for sig selv! Jeg skrev om min kærlighed til de lange støvler her, og efter noget tids søgen fandt jeg altså mit eget par. De kom med hjem fra en tur til sverige for cirka en måned siden, og jeg har brugt dem meget flittigt siden da! Jeg elsker, hvilken effekt de kan have på et outfit – de er så alsidige. Læderet er utroligt lækkert, sådan lidt groft i det, og så har det en fed, mat effekt. Første billede kommer fra gårsdagens outfit, som I får at se i morgen i herlige efterårsomgivelser.

Støvlerne er i øvrigt fra Vagabond, og jeg mener de kosteder omkring 1300 kroner. Ikke helt galt for noget, man får brugt så meget, synes jeg! Hvis I er ligeså begejstrede for den slags støvler, har jeg fundet et lignende og meget stilrent par her hos Spartoo.

Jeg har fri næsten hele ugen, så det bliver lidt rastløst, men også afslappende! Får i hvert fald masser af tid til bloggen. Håber, jeres uge er startet godt ud ♥

 

Indlægget indeholder affiliate links

Næste indlæg

3 til håret