Denim days

Kérastase til Københavns Lufthavn

kerastase, kerastase copenhagen airport, kerastase taxfree, kerastase haircare, kerastase hårpleje, beauty, beautyblog, bblogger, bbloggers, caroline overgaard, curls and braids

I går morges var Camilla og jeg til lancering af Kérastase i Københavns lufthavn. Københavns lufthavn er den første i hele Europa til at tilbyde Kérastase til passagere. Her kan man komme og få en styling, og der er også mulighed for at købe travel sizes af ens yndlings Kérastase produkter!

Til min styling fik jeg nogle enormt lækre krøller og nogle fine fletninger i den ene side, et look som jeg helt sikkert skal prøve at kreere selv til sommer;) Jeg har af natur enormt glat og fladt hår, så det kan være rigtig svært for mig at få krøller til at holde i mere end et par timer. De her banditter holdte hele dagen i går, og det er helt sikkert takket være deres saltvandsspray og en af Kérastases nyeste skud på stammen; deres L’incroyable Blowdry.

Med mig hjem fik jeg bl.a. overstående stylingprodukter, som jeg selvfølgelig vil teste her på bloggen! Så hvis du ligesom mig har det klassiske skandinaviske hår og har svært ved at få krøller til at holde, så hold endelig øje:) Kérastase er mit absolut yndlings hårplejebrand, som aldrig nogensinde har skuffet mig, så jeg glæder mig helt vildt til selv at komme i gang med de her!

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim days