Projekt "langt hår igen"

Kat Von D Shade + Light Eye Contour Quads

katvond4 katvond5katvond3 katvond2

Sidste år blev Kat Von D’s fantastiske beautyunivers lanceret i Danmark. Siden da har jeg været enormt facineret af de vilde farver i hendes sortiment, som giver mig lyst til at lege mere med makeuppen og prøve noget nyt af frem for det klassiske bronzy look, jeg oftest ender ud med.

Disse er de første øjenskyggepaletter fra Kat Von D. Paletterne kommer i tre forskellige varianter: “Smoke”, “Plum” og “Sage”. Hver palette består af fire forskellige matte skygger, som kan fremhæve dine øjne på bedste vis.

Jeg modtog i sidste uge to af paletterne, “Smoke” og “Plum”. “Smoke” kan bruges til alle øjenfarver, mens “Plum” er beregnet til at fremhæve grønne øjne, så jeg går lidt og tænker på at lave et look med “Plum” og smide det op på bloggen her snart?

Det er første gang, jeg selv eksperimenterer med hendes makeup, og jeg vil sige, at øjenskyggerne er lige præcis, hvad jeg forventede: fuldstændigt fantastiske! Pigmenteringen er af allerhøjeste kvalitet, skyggerne er nemme at blende sammen, og de holder rigtig længe på øjenlåget. Øjenskygger har en tendens til at sætte sig i små riller på mine øjenlåg, om jeg har brugt primer eller ej (fedtede øjenlåg længe leve…), men i sidste uge havde jeg “Smoke” paletten på en hel aften, og da jeg kom hjem så den faktisk overraskende fin ud.

Paletterne ligger til en pris af 220 kroner og kan fås i Sephora fra maj 2016. Jeg synes, at prisen er ganske fornuftig i forhold til kvaliteten. Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg at de performer bedre end MAC’s øjenskygger, som ellers altid har været favoritter hos mig. Så hvis man er typen, der elsker at lege med skygger og dybde (som jeg selv), så ville jeg helt sikkert give dem her en kigger ved næste Sephora-besøg :)

Jeg har helt sikkert fået øjnene op for Kat Von D’s makeup! Hendes Shade & Light Contour Palette står i hvert fald rigtig højt på ønskelisten lige nu :)

Jeg håber, I kunne bruge mit lille review. God dag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt "langt hår igen"