Smuk base på budget

K Beauty Faves

k beauty, korean beauty, korean beauty products, korean beauty sephora, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog

Koreansk skønhed er overdrevet hypet for tiden og med rigtig god grund. Alt fra deres hudpleje til makeupprodukter. Jeg er især virkelig begejstret for disse tre produkter! Hvis du heller ikke kan stå for den mega cute indpakning så læs endelig med nedenfor. Jeg håber, at I kan lide det :)

bjhbj401

Tony Moly Petite Bunny Gloss Bar

Har jeg allerede snakket lidt om i et indlæg HER. Denne cute lipgloss bor nemlig lige pt. i min håndtaske og bliver brugt på daglig basis. Det er den mest perfekte pinke gloss til hverdag. Love it!

Panda’s Dream Dual Lip & Cheek 

Jeg elsker produkter som man kan bruge på flere måder og det er lige præcis derfor, at denne her har joinet min Petite Bunny i håndtasken ;) Jeg bruger specielt denne her på kinderne hvis jeg skal noget efter studiet eller arbejdet og lige skal friskes lidt om.

Cushion Blush

Jeg kan desværre ikke finde den fine cushion blush i det pressekit jeg fik med mig for en måneds tid siden og jeg har heller ikke haft meget held ved at søge på Sephoras hjemmeside… Hmm.. Men i hvert fald er det her gået hen og blevet lidt af en blushfavorit hos mig! Blushen giver den fineste friskhed til kinderne og dufter helt vildt af slik, haha! Det sjoveste er, at man faktisk kan blive ved med at dufte den på ansigtet i løbet af dagen..

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk base på budget