Wanna wear #22

Julie Sandlau x Pieces

Julie Sandlau Pieces, Pieces Julie Sandlau, smykker, ny kollektion, Pieces, Julie Sandlau, jewellery, Danish design, blog, modeblog

Jeg har været sent ude i forhold til at skaffe mig noget fra den kollektion, Julie Sandlau lavede for Pieces – men det var til mit held, for jeg fandt hele kollektionen til halv pris i min Pieces butik i går! Derudover fandt jeg ud af, at de altså har genoptaget samarbejdet og skabt en ny kollektion. Det er den, de fine øreringe er fra. Jeg er virkelig stor fan af deres samarbejde og synes, smykkerne er utroligt smukke og i ægte Julie Sandlau stil, bare til en pris, hvor alle kan være med. Det er jo fantastisk! Alle smykkerne fra kollektionen er i sterling sølv, så kvaliteten fejler heller ikke noget – vi slipper for afsmitning og grimme belægninger ;) Alle disse smykker kommer I sikkert til at se meget på mig – jeg er i hvert fald virkelig glad for dem!

Har I selv fået købt jer noget fra kollektionen?

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna wear #22