Monsieur Big

Jo Malone Wild Bluebell

Da jeg var til føromtalte (ret fantastiske) afternoon tea med Jo Malone i forbindelse med deres danske lancering, var jeg så heldig at få en parfumekonsultation og vælge min helt egen duft derfra. Efter grundig vejledning og duftprøver endte valget med at falde på Wild Bluebell.

jo malone, jo malone bluebell, bluebell, perfume, parfume, review, anbefaling, blomstret duft, scent, blog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blogger, skønhed, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, bloggers delight, dk, dansk

Med klokkeblomst (eller blåklokker) som topnote, dadelblomme (persimmon) som hovednote og hvid musk som bundnote er der skabt en elegant, blomstret duft, som passer til de fleste lejligheder, hvis du spørger mig. Duften er kraftig, men ikke desto mindre frisk, og så kan man dufte den i lang tid. Jeg synes i hvert fald, at den er ganske fortryllende!

Jeg ville gerne købe mig fattig i Jo Malones parfumeunivers. Ikke nok med, at deres udvalg bugner af vidunderlige dufte, så åbner de virkelig også op for, at man kan blande dem på kryds og tværs og skabe sin helt egen, unikke duft, hvilket giver én muligheden for at tilpasse sin duft præcis efter lejlighed og humør. Nå ja, og så er designet heller ikke rigtigt til at stå for.

Jeg kan varmt anbefale jer at tage en tur forbi Jo Malone’s counter i Magasin, hvor deres kyndige duftvejledere står klar til at guide dig til din næste duft. For det er de altså virkelig gode til! I mine øjne en duft, der er alle pengene værd – i mine øjne også fordi, at man får en god oplevelse med i købet.

Wild Bluebell Cologne kan erhverves lige her for 440 kroner for 30 ml og 880 kroner for 100 ml.

I kan læse meget mere om (og drømme jer langt væk i) Jo Malones parfumeunivers her eller i Magasin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monsieur Big