Tre nye favoritter til håret

Jo Malone English Oak Collection

Jo Malone English Oak, jo malone, english oak, parfume, cologne, english oak & hazelnut, english oak & redcurrant, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, review, news, 2017

Forleden blev jeg præsenteret for English Oak – efterårets nyhed fra Jo Malone. Det er en duft, der imponerede mig på mange måder (som Jo Malones univers jo som regel gør…). Derfor tænkte jeg lige, at jeg ville gøre jer bekendt med den skønne nyhed!

Jo Malone English Oak, jo malone, english oak, parfume, cologne, english oak & hazelnut, english oak & redcurrant, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, review, news, 2017

Jo Malone English Oak – en lancering med to nye dufte

For første gang laver Jo Malone en lancering, der omfatter to nye dufte. Mens en af dem er mere maskulin og clean, er den anden lidt mere feminin og sensuel – i hvert fald i min optik. Men det, der er så lækkert ved hele Jo Malones udvalg er jo, at man kan blande duftene på kryds og tværs. De her to dufter virkelig også godt i kombination med hinanden!

Nedenfor vil jeg prøve at beskrive de to lanceringer så godt, jeg nu kan. Men som altid vil jeg naturligvis anbefale jer selv at snuse til duften. Jo Malone har både counters i Illum og Magasin, hvor man kan få kyndig vejledning i deres univers. Jo Malone tildeler aldrig deres dufte et køn. Husk derfor, at det her er for både ham og hende!

Fælles for de to dufte er en bundnote af røget eg. Det er faktisk første gang, nogen benytter sig af eg i en parfume! Det gør naturligvis denne lancering endnu mere interessant. Jeg kan sige så meget som, at de er sluppet godt afsted med påfundet :-)

Jo Malone English Oak, jo malone, english oak, parfume, cologne, english oak & hazelnut, english oak & redcurrant, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, review, news, 2017

Jo Malone English Oak & Hazelnut

Denne duft er den mest maskuline af de to. Med hjertenoter af cedartræ og topnoter af grøn hasselnød står vi her med en duft, der er lige så intens, som den er frisk. Med sine skov-agtige fornemmelser er den lige så frisk, som den er intens. Hvis I spørger mig, er det en duft, der vil gøre sig lige godt til begge køn! Selv ynder jeg at bruge den sammen med Wild Bluebell.

Jo Malone English Oak & Redcurrant

Med hjertenoter af rose og topnoter af ribs er dette klart den mest feminine af de to dufte. Det er faktisk første gang, at jeg oplever ribs i en parfume (tror jeg), og jeg synes virkelig, det kan noget. Det er som om, at duften på samme tid bliver sød og syrlig – en virkelig god frugtnote! Kombineret med rosen tager parfumen form som en sensuel, opløftende duft. En duft, som jeg personligt slet ikke kan få nok af at snuse til. Derfor er det selvfølgelig en fordel, at duften her også findes som duftlys – det måtte min lejlighed gerne dufte af gennem hele vinterhalvåret!


I kan få fat i English Oak fra september måned, så I skal ikke vente så længe ;-)

Læs mere om duftene her og hop forbi Jo Malones counter i Magasin eller Illum, hvis I er mere nysgerrige. Jeg synes i hvert fald utvivlsomt, at denne lancering er værd at holde øje med!

Har I selv stiftet bekendtskab med Jo Malone-universet? xx

Sponsoreret indhold.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre nye favoritter til håret