Think pink

Husk vitaminerne!

vitaminer, vitaminpiller, kosttilskud, beauty, beautyblog, beautyblogger, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, carola blog

Det skal lige siges, at jeg på INGEN måde er ekspert på det her område, overhovedet! Jeg interesserer mig en del for sundhed og hvad jeg putter i min krop, men det betyder ikke, at jeg ikke nyder en pizza eller drinks med veninderne en fredag aften ;)

Nedenfor kan I læse lidt om hvilke vitaminer jeg tager hver morgen. Jeg håber, at I kan lide det :)

1. Fiskeolie: Jeg har taget fiskeolie i lidt over et år nu, og jeg elsker det! Olier er helt fantastiske til at smøre kroppen indefra. Det eneste minus for mig er, at jeg har tendens til at få enormt hurtigt fedtet hår, og at tage sådan en kapsel hver morgen hjælper altså ikke ligefrem på min fedtede hovedbund, haha!

2. Multivitamin: Det siger sig selv – man er egentlig ret godt dækket ind, hvis bare man husker sin multivitaminpille. Så kan man smutte afsted hver morgen med god samvittighed!

3. C-vitamin: Ligesom fiskeolien, så har jeg taget c-vitamin i et godt stykke tid nu. Jeg lider af nærmest kronisk blærebetændelse (not kidding) og har gjort det siden jeg var helt ung teenager. Jeg har altid taget tranebærkapsler, men fik for et par år siden at vide af en læge, at stærk c-vitamin også godt kan hjælpe på det :)

4. Aloe Vera Kapsler: Disse kapsler er lavet af tørret aloe vera og er med til at normalisere den naturlige fordøjelse i maven. Hvis man tager 1-2 (jeg tager én) kapsler om dagen, vil det styrke den naturlige mave-tarm funktion og normalisere forholdet mellem bakterier og svampe, som bidrager til en bedre udnyttelse af proteiner i føden. Jeg har næsten ikke flere tilbage af de her, hvilket ærger mig lidt, da de simpelthen har gjort en kæmpe forskel for mig! Dem kan jeg helt klart anbefale.

5. Green Beauty Age Defy +: Jeg vil ikke snakke så meget om dette produkt her, for jeg har tidligere lavet et helt seperat indlæg om kapslerne, som kan læses lige HER.

Som sagt er jeg ingen ekspert, så hvis I selv ligger inde med nogle tips eller godt kosttilskud, som jeg bør kigge efter, så smid endelig en kommentar nede i kommentarfeltet :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Think pink