Mid season sale cravings

Husk solcremen – hver dag!

diego dalla palma, diego dalla palma skincare, diego dalla palma sun screen, ansigtssolcreme, beautyblogger, beauty blog, bbloggers, bblogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Jeg bruger solcreme i ansigtet hver eneste dag uanset hvilken tid på året det er. Anette fra Beautyspace har åbnet mine øjne op for, hvor vigtigt det er med solcreme i ansigtet, men ikke mindst hvor vigtigt det er med den rigtige mængde. I lang tid var jeg bange for, at min hud ville se fedtet ud, hvis jeg smurte for meget solcreme i ansigtet, så jeg holdte mig til en minimal mængde, hvilket var helt forkert! I vinter læste jeg nemlig i Anettes bog “Superhud”, at man skal bruge hvad der svarer til en mandel for at opnå fuld beskyttelse. Den metode har jeg brugt lige siden jeg læste Anettes bog. Min hud ser helt sikkert mere skinnende ud nu, hvor jeg bruger en større mængde end før, så jeg venter altid 10-15 minutter før jeg begynder at lægge min makeup.

Lige i øjeblikket er jeg rigtig glad for Diego Dalla Palmas High Protection 50 SPF. Den har en utroligt lækker konsistens samtidig med, at den trænger hurtigt ind i huden! Ellers er jeg ret begejstret for La Roche Posays solcremer, som jeg varmt kan anbefale. Derudover har jeg længe villet prøve Kiehl’s solcreme, da den har fået så meget ros rundt omkring i blogland. Sig endelig til, hvis der er nogle af jer, der har prøvet den :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mid season sale cravings