En mat læbestift, som alle kan bruge: Green People Velvet Matte Lipstick

Min hudplejerutine

dsc05274Jeg tror faktisk ikke, at jeg tidligere har indviet jer i min hudplejerutine. Den er selvfølgelig vekslende, især da jeg ofte tester nye produkter, men for at holde min hud fin sørger jeg også for at have en nogenlunde fast rutine med produkter, som jeg ved, gør noget godt for den. Her er de produkter, der har favoritstatus og er en del af min faste rutine pt!

skincare routine, hudpleje, hudplejerutine, hud, tør hud, sart hud, uren hud, sund hud, blog, blogger, review, camilla nørgaard, camillanoergaard, camilla nørgaard christensen, akademikliniken, vichy, allumine, garnier, micellar water, a-derma, aderma

Rens og eksfoliering


Makeupfjerner: Garnier Micellar Cleansing Water / A-Derma Sensifluid

Et virkelig godt budgetvenligt bud på en micellar water er den fra Garnier. Den fjerner effektivt makeup uden at irritere huden og indeholder ikke parfume. Jeg har haft købt den flere gange og er stor fan!

Lige nu benytter jeg mig af A-Dermas lækre bud på en Micellar Water, Sensifluid, som modsat Garniers version indeholder parfume. Hvis man ikke har noget imod dét, mødes man af den skønneste, milde duft, når man bruger denne her. Den efterlader huden virkelig frisk, ren og med en god fugtfornemmelse. Læs meget mere om den her.

Ansigstrens: Akademikliniken Pure Radiance Cleanser, 440 kr. for 200 ml / Foreo Luna Play, 256 kr. 

Jeg har brugt denne cleanser i lang tid nu – for den er både virkelig god og ekstremt drøj! Jeg kan sige uden tøven, at det er den bedste ansigtrens, jeg har prøvet til dato – og jeg har nok mindst prøvet 15-20 forskellige. Jeg er klar over (og fuldstændigt enig i), at prisen er meget høj for en ansigtsrens – men jeg lover jer, at den er hver en krone værd. Jeg bruger kun to pump til hele mit ansigt, og det er altså meget lidt gel, der kommer ud ad gangen, så produktet holder virkelig længe. Min hud føles altid helt frisk og ren, når jeg har brugt den, og så irriterer den aldrig. På trods af den pebrede pris er jeg derfor ret sikker på at købe produktet igen. Jeg har også skrevet lidt om Akademiklinikens renseprodukter i dette indlæg.

Akademikliniken forhandles bl.a. hos Magasin og egen webshop.

Til at påføre min ansigtsrens benytter jeg mig af Foreos ansigtsrenser i antibakteriel silikone. Den billigere Play-version er ikke genopladelig og rækker til op til 100 anvendelser. Derfor er den rigtig god til dig, der gerne vil prøve det populære produkt af og ikke har lyst til at smide 800-1500 kroner her og nu.

Find den bl.a. her hos Lookfantastic.

Ansigtsscrub (2-3 gange om ugen): Aluminé Exfoliating Pumpkin Facial Scrub, ca. 250 kroner for 118 ml

Jeg fik denne ansigtsskrub foræret af en god ven og har virkelig været glad for at bruge den. Den dufter skønt og virker mildt og effektivt på huden på samme tid. Skrubbekornene er små, hvilket gør, at den ikke føles så kradsbørstig på huden, som mange face scrubs nu engang gør. Jeg bruger den 2-3 gange om ugen, og min hud føles altid virkelig lækker efterfølgende – dejligt ren og glat!

Produktet er udviklet af Peter Lamas og forhandles via benevita.eu – find den her og benyt forhandler-id 8170089010.

Skintonic: Faaborg Pharma Ultimate Skintonic, 130 kr. for 150 ml

Dansk er dejligt, og ligeså er denne allergivenlige skintonic fra Faaborg Pharma. Den fjerner alle rester af snavs og makeup og efterlader huden frisk og klar til pleje. Den indeholder bl.a. salicylsyre, som eksfolierer huden – det gør den især velegnet til uren hud, hvor salicylsyre er et af de mest veldokumenterede ingredienser. Den kan bruges af alle hudtyper, og da den er fri for både parabener og parfume, er den også god til sart hud. Jeg er især fan af den smarte disc top dispenser, som man blot presser vatrondellen ned over. Det er både effektivt og hygiejnisk!

Find Faaborg Pharma på apoteket eller online, fx her og her.

skincare routine, hudpleje, hudplejerutine, hud, tør hud, sart hud, uren hud, sund hud, blog, blogger, review, camilla nørgaard, camillanoergaard, camilla nørgaard christensen, akademikliniken, vichy, allumine, garnier, micellar water, a-derma, aderma

Pleje


Serum: Aurelia Revitalise & Glow Serum, 600 kroner for 30 ml

Bioorganiske Aurelias ansigtsserum er virkelig en herlig oplevelse at bruge. Den dufter helt uimodståeligt og trænger lynhurtigt ind i huden, så den føles helt fugtmættet og er mere ensartet at se på. Den giver forbedret glød og er et rigtig godt underlag for dagcremen.

Serummen er rig på omega 3, 6 og 9, opstrammende afrikansk Kigelia Africana og Hibiscus, der bekæmper oxidativ stress samt en kraftfuld dosis af E-vitamin. Duften er en skøn blanding af jasmin, frangipani, tuberose og mandarin.

Du har kun brug for et par dråber, når du påfører dette serum, så derfor er det et meget drøjt produkt = mere value for money! Find bl.a. Aurelia hos Magasin og Matas.

Dagcreme: Vichy Aqualia Thermal, ca. 175 kroner for 50 ml

Jeg er all about moisture, når det kommer til min hudpleje. Jeg er især fan af Vichy og La Roche Posay på det felt, og lige nu bruger jeg de lækre, velduftende cremer fra Aqualia-serien. Dagcremen er bl.a. beriget med Vichy Thermal Spa Water og hyaluronsyre. Den sørger for, at min hud er velfugtet ikke bare om morgenen, når jeg påfører den, men hele dagen ud. Det er jeg kæmpe fan af, da min hud er til den tørre side og godt kan have tendens til at tabe fugt i løbet af dagen. Vichy egner sig også til sart hud, men man skal være opmærksom på, at deres produkter indeholder parfume.

Find cremen på apoteket eller online hos fx. Lookfantastic

Natcreme: Vichy Aqualia Thermal Night Spa, 269 kr. for 75 ml

Det er ikke nødvendigt at bruge forskellige cremer til dag og nat, men det kan være en fordel at bruge en natcreme, som er kendt for at være mere intensivt plejende end en dagcreme. Jeg er rigtig glad for denne her, som giver min hud masser af næring igennem natten og sørger for, at jeg vågner op med en hud, der føles “plump”, glat og velfugtet. Cremen egner sig især til tør/dehydreret hud, men er et godt bud til alle, som ønsker sig godt med fugt fra deres natcreme.

Find den bl.a. lige her.

Øjencreme: A-Derma Rheacalm Soothing Eye Contour

Det er altid en god idé at bruge en øjencreme til det sartere område omkring øjnene. Jeg bruger lige nu denne uparfumerede sag fra A-Derma, som beskytter og beroliger. Den er tynd, glider let på og absorberes også hurtigt. Den er jeg rigtig glad for!

Føler du ikke for at prioritere øjencreme ind i dit budget, kan du sagtens bruge din almindelige dag- eller natcreme på dette område. Husk blot at bruge et lille tryk – mange anbefaler, at man fx bruger lillefingeren til at påføre øjencreme, da den har det mindste tryk på huden.

A-Derma forhandles ligeledes hos apoteket, men kan også findes online via dette link.

Vippe- og brynserum

Jeg bruger dagligt serum på vipperne for at få dem lange, sunde og stærke. Jeg har gode erfaringer med både M2 og Swiss Clinic. Lige nu bruger jeg Swiss Lashes, som I kan læse mere om lige her.

På mine bryn bruger jeg M2 Brows, som er en virkelig god og ikke mindst veldokumenteret serum til dig, som ønsker fyldigere bryn.

Find M2 Brows lige her til ca. 850 kroner og Swiss Lashes her til 765 kroner (tilbud).


Jeg håber, I finder indlægget her inspirerende og kan bruge enten produkterne eller mine råd i jeres egen hudplejerutine! Hvilke produkter sværger I selv til?

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mat læbestift, som alle kan bruge: Green People Velvet Matte Lipstick