Contour & Highlight

Hudpleje: Morgen- og aftenrutine #2

Godmorgen, de damer! Det er efterhånden længe siden, at jeg har skrevet om min hudplejerutine og hvilke produkter, jeg bruger lige i øjeblikket. Der har været lidt udskiftninger siden sidst, som I kan læse om her og her. Jeg håber, at I kan bruge det til noget :)

Det skal lige siges, at min hud er normal til kombineret. Jeg kan blive en anelse fedtet i t-zonen i løbet af dagen, men det er ikke voldsomt. Jeg har af og til urenheder, men det er ikke noget, der decideret er et problem for mig.

Morgenrutine: 

skincare, hudpleje, hudpleje rutine, skincare routine, blogger, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, dansk skønhedsblog, skønhed, skønhedsblog, clarins skincare, lancome skincare, chanel skincare, rexaline sephora, nilens jord skincare, origins skincare, morning skincare routine, nighttime skincare routine, morgen og aften hudpleje rutine

Jeg har aldrig holdt mig til ét specifikt mærke i forhold til min hudplejerutine. Jeg har altid plukket lidt fra forskellige mærker og mixet, hvad der passede bedst til min hud.

Jeg starter morgnen ud med at rense min hud med en klud. Jeg bruger altid en rensemælk, da jeg føler, at en skum er alt for udtørrende på min hud, også selvom den er forholdsvis normal uden tegn på tørre områder. Jeg bruger en forholdsvis mild en af slagsen fra Clarins, men jeg kunne godt tænke mig at prøve en uden parfume, da det simpelthen er unødvendigt i en rensemælk og generelt ansigtsprodukter. Et par gange om ugen bruger jeg min elskede scrub fra Origins, bare for at få de døde hudceller væk. Jeg er lidt af en “scrub-snob” og har altid elsket Origins’ versioner. Derefter bruger jeg en skin tonic. Denne her fra Nilens Jord er helt perfekt! Den er mild og skånsom mod huden, lige som vi kan lide det :)

Hvis der er noget, jeg synes er vigtigt at investere i i forhold til hudpleje, er det helt sikkert serum og creme. Man kan sige, at rens og eksfoliering skal jo vaskes af igen, men de her basser skal jo trænge ind i huden og få det bedste frem i én. Da jeg i starten af efteråret begyndte at få markant flere urenheder, end hvad jeg før har haft, tænkte jeg, at det var på tide at investere i en rigtig god serum, som kunne hjælpe min dagcreme. Derfor forsøgte jeg mig med Chanel. Denne serum er spækket med gode ingredienser, som virkelig har gjort en forskel på min hud. Man kan bruge den alene, men min hud har alligevel brug for lidt ekstra fugt, så bagefter smækker jeg min trofaste Embryolisse creme i ansigtet. Den har været min favorit i mange år og fortsætter helt sikkert med at stå på min badeværelseshylde. Jeg modtog i sidste uge den lækre serum fra Lancôme, som faktisk gør lidt det samme som Chanels version, men som jeg har nævnt tidligere, så kan jeg godt lide at skifte mellem mine produkter alt afhængigt af, hvad min hud har behov for.

Aftenrutine: 

Om aftenen skifter jeg nogle af produkterne ud, da jeg her går meget op i fugt, fugt og atter fugt til min hud. Jeg ender tit ud med at ligne en fedtet bold i fjæset, men det gør altså ikke noget, når man alligevel bare skal til at krybe til køjs.

Jeg starter altid ud med at fjerne dagens makeup med min trofaste rensevand fra Bioderma. Derefter dobbeltrenser jeg min hud med denne cleansing oil fra Nilens jord. Dvs. når jeg har renset min hud og skyllet den af med vand, så starter jeg forfra med proceduren for at være helt sikker på, at min hud er helt ren uden nogle makeuprester. Jeg må indrømme, at jeg ikke er særlig stor fan af denne her version. Den lugter ret voldsomt af madolie (som giver mig den vildeste lyst til at lave popcorn, haha) og så har jeg altså bare prøvet bedre. Nu er denne her ved at være ved vejs ende, så hvis I har nogle gode renseolier i ærmet, så kom endelig med dem! Derefter går jeg igen ind med min skin tonic fra Nilens Jord.

Som jeg nævnte ovenover går jeg all in på fugt efter min rens om aftenen. Hvis min hud har brug for lidt ekstra fugt, benytter jeg mig af den lækre ansigtsolie fra Pai, som jeg har skrevet et lidt længere indlæg om her. Jeg bruger omkring 3-4 dråber, som jeg presser ind i huden med flade hænder, hvis det giver mening – altså jeg klapper den blidt på, kan man sige. Hvis ikke min hud har brug for så meget fugt, bruger jeg serummen fra Lancôme, som man både kan lide morgen og aften. Bagefter bruger jeg min øjencreme fra Rexaline. Den har en enormt lækker konsistens og er enormt fugtgivende. Til sidst slutter jeg af med min øjenvippe serum, som nogle af jer måske ved, at jeg er i gang med at teste. Indtil videre, er jeg faktisk positivt overrasket, så stay tuned!

Min hud er helt sikkert blevet pænere efter jeg er begyndt at benytte mig af de her produkter og denne rutine. Derudover investerede jeg i januar i en juicer, som jeg nu bruger stortset hver dag! Jeg får indtaget mange flere grøntsager nu, som virkelig har en god effekt på min hud. Jeg har til gengæld aldrig været den store vanddrikker, men jeg presser virkelig mig selv i disse dage, for hold nu op, hvor bliver ens hud meget pænere, når man får drukket nok vand hver dag.

Jeg håber, at I overlevede den lange smøre, haha! Hav en skøn dag :)

– Caro ♥

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

4 kommentarer

 • Genifique er bare så lækker en serum! Har brugt den de sidste mange år(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv tænkt at jeg skulle prøve produkterne fra nilens jord. Serum er simpelthen noget af det bedste der findes :-)
  Tak for endnu et godt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan jo evt. læse det indlæg jeg skrev om Nilens Jord, det kan være det frister lidt mere måske :D
   Og mange tak for de fine ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Contour & Highlight