Jo Malone English Oak Collection

Fremhæv ansigtet med Huda Beauty 3D Highlighter Palette

HUDA BEAUTY 3D HIGHLIGHTER PALETTE, huda, huda beauty, 3d highlighter palette, highlighter, blog, beautyblog, beautyblogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blogger, bloggers delight, sephoraJeg har for ganske nyligt fået fingrene i den fantastiske 3D Highlighter Palette fra Huda Beauty – og det er jeg virkelig glad for! Denne palette er lavet til alle suveræne highlighter-fans med en highlighter til hver del af ansigtet. Det kan måske virke lidt voldsomt i første omgang, men den giver faktisk en rigtig fin, subtle glow.

HUDA BEAUTY 3D HIGHLIGHTER PALETTE, huda, huda beauty, 3d highlighter palette, highlighter, blog, beautyblog, beautyblogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blogger, bloggers delight, sephoraHuda Beauty 3D Highlighter Palette “Pink Sands”

Paletten her byder på to forskellige teksturer og fire trin. Først har vi en iriserende creme, som bruges let i hele ansigtet, som man ville bruge en normal pudder. Dernæst har vi tre perlemors-puddere, der tilsammen giver ansigtet en highlight med 3D-effekt. Jeg vil lige gennemgå farverne og deres formål:

Capri bruges i hele ansigtet som base for de tre forskellige pudderhighlightere.
Santorini er den smukkeste highlighter, som bruges på kindben og generelt på de områder, man ville bruge en almindelig highlighter.
Azores bruges der, hvor man normalt vil bruge en bronzer. Jeg bruger den selv oven på min bronzer.
Ibiza lægger jeg enten oven på min blush eller som min eneste blush.

Alle de forskellige varianter kan selvfølgelig også bruges hver for sig, hvis man ikke lige er til full-face highlight hver eneste dag!

Paletten har hentet inspiration fra den populære youtuber Hudas skønhedstip, der går på at mikse skønhedsolier med highlighter, så man opnår en ekstra glans. Den cremede tekstur er beriget med sheasmør samt iriserende perler, der udglatter hudens tekstur og øger pudderets refleksion. De tre nuancer af pudder-highlighter anvendes gradvist og detaljeret oven på den cremede tekstur for at skabe en highlightende og skulpturerende effekt, der er i harmoni med ansigtets forskellige træk. Visionen har været at gøre makeup let tilgængeligt, hvorfor Huda har udviklet de meget fine perleteksturer, der er lette at anvende og blande, men som samtidig kan lægges oven på hinanden for at skabe den ønskede highlighter-effekt. Med andre ord kan man altså opbygge sin glød så let eller intens, som man ønsker, med paletten her.

Jeg ligger selv inde med paletten Pink Sands, som egner sig godt til lysere hud. Har man en lidt mørkere teint, kan man med fordel investere i Gold Sand Edition.

HUDA BEAUTY 3D HIGHLIGHTER PALETTE, huda, huda beauty, 3d highlighter palette, highlighter, blog, beautyblog, beautyblogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blogger, bloggers delight, sephoraHuda Beauty i Sephora

Huda Beauty er for nyligt landet på hylderne i Sephora. Du kan shoppe den fine palette både online og i den fysiske butik, og den kan blive din for 360 kroner. Ikke så galt for fire gode (store!) highlightere, hvis I spørger mig!


Har I prøvet noget fra Huda Beauty endnu, eller kunne I tænke jer det? Jeg ved i hvert fald, at kollektionen byder på ret mange produkter, som jeg godt selv gad have fingrene i!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jo Malone English Oak Collection