A merry little-christmas

How to: gold glitter nails

Først og fremmest rigtig glædelig jul til alle! Jeg håber, I har haft en dejlig juleaften og nyder juledagene :) I anledning af julen valgte jeg i tirsdags at drysse glitter på neglene. Man kan måske nok finde en neglelak, der giver nogenlunde samme resultat, men det her er simpelthen så fint at se på og holder faktisk rigtig godt. Og og og – så er det altså supernemt. Jeg er selv en kegle til alt, der handler om koncentrationsarbejde (såsom at lægge neglelak), men det her var virkelig piece of cake ;)

Du skal bruge:

  • En nude neglelak
  • Guldglimmer (her har jeg brugt en fra MAC, men jeg vil anbefale jer at benytte jer af noget hobbyglimmer i stedet – samme resultat, men en del billigere!)
  • En topcoat til at forsegle glitteren

How-to:

  • Læg et lag af den nude neglelak på begge hænder
  • Tag nu en hånd ad gangen. Læg først et nyt lag på den ene hånd. Før det er helt tørt (man kan starte med den første finger, når man er færdig med den sidste, hvis det giver mening), skal glimmeren lægges forsigtigt på. Jeg gjorde det ved at drysse noget ud på et stykke pap, sætte fingeren i det og derefter duppe det forsigtigt på neglen.
  • Fortsæt i samme stil på næste hånd.
  • Når det er helt tørt, lægges en top coat på. Jeg bruger en fra Sally Hansen, som er virkelig god med en bred børste, så den kan varmt anbefales.

Det var alt for i dag! Jeg håber, I kan bruge min lille guide. Hav nu en rigtig god 2. juledag! Selv vil jeg nyde den alt, hvad jeg kan, før jeg skal møde op til udsalgs-amok i Magasin i morgen, he he :)

Husker I også at deltage i den fine giveaway? Det gør I lige her!

Næste indlæg

A merry little-christmas