Lancôme Matte Shaker ❤

HH Simonsen Wet Brush Spring Edition

hh simonsen, hh simonsen børste, hh simonsen wet brush, wet brush, hh simonsen wet brush spring edition, wet brush pastel, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

I mange år var jeg fast forbruger af The Tangle Teezer, som var en helt vildt populær børste i blogland for en del år tilbage. Jeg troede aldrig at jeg skulle rykke videre til noget andet, men det var indtil jeg sidste sommer prøvede The Wet Brush. Omg, det er den bedste hårbørste jeg nogensinde har prøvet, både i tørt og vådt hår. De små nylon-pigge masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen. Min gamle børste trængte til en udskiftning, så lige nu har jeg gang i denne smukke limited edition version, fin ikke? Udover denne smukke mintfarve fås den også i 3 andre nuancer som også er super fine. Sammen med børsten sælges tre små matchende Hair Cuddles elastikker, win!

Hvis ikke I har prøvet denne børste, så køb den! I vil bestemt ikke blive skuffede :)

Kærligst,
Caro

   

2 kommentarer

  • Ej men det er vitterlig den bedste børste EVER!
    Fatter det ikke? For den er jo så blød og jeg har både rimelig langt hår og bruger ikke balsam. OG alligevel er det nemt at børste igennem hår, vådt og tørt. I love it :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lancôme Matte Shaker ❤