Alt-i-en beskyttelse fra Pudderdåserne: Dagcreme, primer og solbeskyttelse i ét produkt

Har du (også) for travlt til dagens vigtigste måltid? Ikke med Body Meal!

Body meal, måltidserstatning, morgenmad, protein, vegansk, livsstil, sundhed, blog, blogger, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen

På sådan en stille lørdag morgen, hvor jeg har fået 14 timers (!) søvn, glemmer jeg det næsten. Hvor lidt jeg plejer at have tid til at passe på mig selv, når jeg står op på en hverdagsmorgen. Og sådan er jeg ret sikker på, at vi er mange, der har det.

Jeg har sjældent været så slem til at negligere mit morgenmåltid, som efter jeg startede på mit job tilbage i november. Jeg kommer for sent ud af sengen, og så betyder makeuppen og tøjet desværre lige lidt mere end at klemme et måltid ned. Derfor har jeg fundet en måde, hvorpå jeg kan nå det hele uden at gå på kompromis!

Body meal, måltidserstatning, morgenmad, protein, vegansk, livsstil, sundhed, blog, blogger, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen

Med Body Meal får jeg alt, min krop har brug for – og det tager kun 2 minutter ud af min morgen, hvilket jeg i dén grad kan gå med til, når det betyder, at jeg får en bedre, sundere start på dagen!

Sammensætningen af Body Meal

BODY MEAL indeholder en proteinblanding, som gradvist frigiver aminosyrer til kroppen. Det indeholder også en basisk supergreen blanding med hovedvægt på fordøjelsen samt vigtige vitaminer og mineraler som K2, D3, B, Kalcium, Selen og Kalium.

Body meal, måltidserstatning, morgenmad, protein, vegansk, livsstil, sundhed, blog, blogger, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen

Ingredienser i Body Meal

Indholdsstofferne er sammensat som i naturen, hvor vitaminer, mineraler og protein støtter op om hinanden, så de bedre optages i vores fordøjelsessystem. Her får I en liste over ingredienserne i måltidserstatningen, som alle er veganske:

Veganske proteiner

Ris og Ært – Supplerer tab af protein efter søvn og efter motion. Meget hurtig genopbygning efterfølges af langsommere frigivelse i løbet af dagen. Derudover er det et sundt næringsstof med essentielle aminosyrer

Hamp – Let fordøjelig og -optagelig

Arginin og Histodin for vækst i barndommen

Umættede fedtsyrer Omega 3 og 6 samt GLA

Methionin og Cystein for livsvigtige enzymer

Greens

Chorella – Spirulina – Hvedegræs – Byggræs – Alfalfa – Brændenælde – Grønkål – Mynte

Alger og planter indeholder fibre, antioxidanter, enzymer, phytostoffer, vitaminer, mineraler og klorofyl, som sikrer bedre iltoptagelse og transport.

Frysetørret saft fra økologiske ingredienser, der gør det nemmere at optage grønsagernes næringsstoffer.

Chorella og Spirulina indeholder endvidere store mængder af Omega 3, 6 og 9.

Vitaminer og Mineraler

K2D3B6folsyrebiotinkalciumselenkalium

Medvirker til en normal funktion/regulering/omsætning af:

  • Immunsystemet
  • Energistofskiftet
  • Nervesystemet
  • Mindsker træthed/udmattelse
  • Psykologisk funktion
  • Mavesyreproduktion
  • Blodsukker
  • Muskelfunktion
  • Fordøjelsesenzymer

Vitamin K2, vitamin D3 og vitamin B6 samt mineralerne kalcium, selen og kalium er nødvendige for kroppen og forstærker yderligere virkningen af måltidet.

Droger

Bukkehornsfrø (graecum) 0g Agerpadderokke (equisetum arvense, L)


Sammensætningen af ingredienserne i Body Meal øger kroppens naturlige balance. Virkning og resultat forstærkes naturligvis over den periode, BODY MEAL indtages i.

Body Meal er et pulver, som blandes med 250-350 ml væske alt efter ønsket konsistens. De anbefaler selv frugtjuice eller vand. Jeg blandede i dag min første portion op med æblejuice, men jeg tror, at jeg nøjes med vand næste gang. Smagen er nemlig forholdsvist sød (og slet ikke så ubehagelig, som jeg havde forestillet mig!).

Body Meal forhandles i Helsam-butikker og på helsam.dk samt 55cenex.dk. Prisen er 198 kroner for 6 portioner.

Jeg håber, dette indlæg kunne inspirere jer til selv at afprøve Body Meal eller i hvert fald forstå, at morgenmåltidet ikke kræver, at du sætter tid af til det på en travl morgen. Vi har alle sammen brug for at være gode ved os selv, og at starte morgenen med masser af energi og næring er da det mindste vi kan gøre for at gå et godt udgangspunkt for dagen.

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt-i-en beskyttelse fra Pudderdåserne: Dagcreme, primer og solbeskyttelse i ét produkt