Træt hud og kedelig kulør? Giv ansigtet et vitaminboost!

En mat læbestift, som alle kan bruge: Green People Velvet Matte Lipstick

green people, velvet matte lipstick, damask rose, mat læbestift, tørre læber, matte læber, matte lips, mat læbestift til tørre læber, blog, beauty blog, beautyblog, blogger, skønhed, skønhedsblog, makeup, anmeldelse, økologisk, naturlig, cruelty free, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensenJeg er VILD med min nye læbestift fra Green People. Ikke nok med, at alle de moralske aspekter er på plads – den er 100% naturlig, økologisk og cruelty free – så er den altså også bare god.

green people, velvet matte lipstick, damask rose, mat læbestift, tørre læber, matte læber, matte lips, mat læbestift til tørre læber, blog, beauty blog, beautyblog, blogger, skønhed, skønhedsblog, makeup, anmeldelse, økologisk, naturlig, cruelty free, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensenDen faste læser ved måske allerede, at jeg selv ofte er plaget af tørre og/eller rillede læber og derfor som regel styrer uden om matte læbestifter, da de jo har det med at tørre ud. Det holder mig dog ikke tilbage fra at prøve nye varianter, og da jeg prøvede Velvet Matte Lipstick var jeg positivt overrasket! Farven “Damask Rose” giver mig de vildeste 90210 vibes, og jeg elsker det.

Modsat de fleste andre matte læbestifter, har denne blødgørende egenskaber. Som I også kan se på billederne, er den jo ikke mat på samme niveau som fx. Kylie Jenners hypede læbestifter, men den gør arbejdet i min optik. Det skal også lige nævnes, at jeg havde et tyndt lag Eight Hour Cream på, da jeg påførte læbestiften, så det har nok lige gjort den en tand mere shiny, end den faktisk er ;-)

green people, velvet matte lipstick, damask rose, mat læbestift, tørre læber, matte læber, matte lips, mat læbestift til tørre læber, blog, beauty blog, beautyblog, blogger, skønhed, skønhedsblog, makeup, anmeldelse, økologisk, naturlig, cruelty free, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensenGreen People er et dansk mærke, som netop har rundet de 20 år. Alle deres produkter er naturlige og cruelty free, og jeg har i forvejen flere favoritter derfra. Især natcremen Fruitful Nights har stjernestatus hos mig som en creme, der lader mig vågne med den fineste, fugtmættede hud med masser af glød. Nu kan jeg så tilføje læbestiften her til favoritterne! I kan selv finde den lige her til 150 kroner.

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt hud og kedelig kulør? Giv ansigtet et vitaminboost!