Fremhæv ansigtet med Huda Beauty 3D Highlighter Palette

Goodiebox: The Members’ Box

goodiebox, the members box, goodiebox danmark, pixi, ole henriksen, nailsinc, miqura, the vintage cosmetics company, emité, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønehdsblog, beauty blog, beautyblog, dk, bloggers delightDenne måneds Goodiebox er dedikeret til medlemmerne, som jo er hele fundamentet for Goodiebox-konceptet. De har nemlig hevet fire trofaste medlemmer ind, som denne gang har været med til at sammensætte månedens box. Det synes jeg er ret fint! Indholdet skuffer bestemt heller ikke.

Her får i en lille gennemgang af de lækre produkter (spoiler alert!).

goodiebox, the members box, goodiebox danmark, pixi, ole henriksen, nailsinc, miqura, the vintage cosmetics company, emité, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønehdsblog, beauty blog, beautyblog, dk, bloggers delightIndholdet af Goodiebox – The Members’ Box

Miqura Premium Foot Mask

Jeg hoppede bogstaveligt direkte i de her fodmaske-sokker, så snart jeg åbnede min pakke! Jeg har villet prøve sådan en slags fodmaske så længe, så det kunne ikke være bedre, haha! “Sokkerne” er rigtig nemme at bruge. De skal blot sidde på fødderne i 15-20 minutter, og når man tager dem af, kan man bare smøre det overskydende ind og hoppe i et par normale sokker med sine babybløde fødder. Denne fodmaske har en kølende og lindrende effekt, så en anden gang ville jeg nok bruge dem, når jeg rent faktisk har haft en lidt hård, lang dag – der vil det være den ultimative selvforkælelse!

Pixi MultiBalm i Baby Petal

Jeg er en sucker for makeupprodukter med flere formål. Denne her kan både bruges på kinder og læber og har både en fin farve og lækker konsistens. Jeg tror primært, at jeg kommer til at bruge den på kinder, hvor jeg elsker cremeprodukter. Vil man bruge den på læberne, vil jeg anbefale, at man bruger lidt læbepomade indenunder (eller blandet med produktet). Den kan faktisk også bruges på øjnene – lige denne farve er nok bare ikke helt ideel til en blegfis som mig, haha. Anyways, MEGAlækkert produkt!

Emité Millesis Active Eye Light, 101 Concealer

Jeg glæder mig virkelig til at prøve dette produkt, som lover at lysne området under mine øjne og mindske mørke rander! Derudover styrker de aktive ingredienser blodcirkulationen og strammer huden op. Lækkert!

The Vintage Cosmetics Company

En øjenvippe går man aldrig galt i byen med. Jeg bruger det hver dag, så dem jeg har, slider jeg forholdsvist hurtigt op. Umiddelbart lader denne til at være i en rigtig fin kvalitet og bukker mine vipper flot.

Nailsinc Powered by Collagen Top Coat

Jeg glemmer tit at bruge top coat, når jeg har lagt neglelak, så her er jo en glimrende mulighed for at starte på det. Denne her giver ekstra glans samt får lakken til at tørre hurtigere og holde længere – win!

Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Hydrator & Cleanser

Jeg har altid været glad for Ole Henriksen, omend jeg ikke rigtigt gider kaste pengene efter det. Disse to luksus-minier har til formål at mindske shine og reducere porer i huden. Sidstnævnte er virkelig interessant for mig, da jeg pt lider ret meget under kæææmpe porer (synes jeg selv), på trods af masser af pleje og masker. Måske jeg bliver overbevist til endelig at spendere lidt på Ole?

goodiebox, the members box, goodiebox danmark, pixi, ole henriksen, nailsinc, miqura, the vintage cosmetics company, emité, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønehdsblog, beauty blog, beautyblog, dk, bloggers delightJeg håber, I kunne bruge gennemgangen her til noget. Jeg er i hvert fald selv rigtig begejstret for månedens pakke! Du kan se min tidligere anmeldelse af Goodiebox her :-)

Hvis du ikke allerede er medlem af Goodiebox, kan du blive det lige her.

… btw, hvor SMUK er den pink glasskål ikke lige? Jeg har netop hevet den med hjem fra Røde Kors, hvor jeg lagde en flad 20’er. Jeg er SÅ vild med den! 

2 kommentarer

 • Just Me

  Jeg er normalt ikke så vild med Goodiebox. Det er meget hit eller miss. Men denne gang har de virkelig overgjort sig selv. Jeg er fuldstændig vild med hver eneste ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt følge din tankegang – konceptet er nok ikke for sarte sjæle, men nærmere de nysgerrige typer ;-)
   Enig!

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremhæv ansigtet med Huda Beauty 3D Highlighter Palette