Adventsgiveaway | By Mickleit armbånd

Goodiebox – Del 4

goodiebox, test af goodiebox, goodiebox danmark, chri chri goodiebox, beauty, beautyblog, beautyblogger, bblogger, bbloggers, skønhed, skønhedsblog, makeupblog, caroline overgaard

goodiebox4nytnyt

Så blev det endnu engang tid til at vise, hvad der er i månedens Goodiebox! Hvis ikke at I har læst mine tidligere indlæg med Goodiebox kan I se dem HER, HER og HER. Sidste måneds boks peakede totalt med et samarbejde med Magasin (!!), så man troede ikke rigtigt at det kunne blive bedre, men denne her gang har de lavet et samarbejde med smukke Christiane Schaumburg-Müller og hendes favoritprodukter :)

1. Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Facial Toner, vejl. udsalgspris 175 kr: Jeg har ikke prøvet særlig mange produkter fra Estelle & Thild, men jeg er vild med, at de er økologiske! Denne her toner er fyldt med vitaminer, aktive enzymer og giver fugt til huden efter rens.

2. The Body Shop Frosted Plum Body Butter, vejl. udsalgspris for 200 ml 175 kr: Jeg har siden jeg var meget ung teenager elsket The Body Shops body butters, og denne her limited edition version er ingen undtagelse!

3. Hari Tea Choco Chai & Sweet Chai, vejl. udsalgspris for 16 breve 29,95 kr: Jeg er den helt store tedrikker, og jeg glæder mig til at smage de her to varianter!

4. Wella System Professional Luxe Oil Reconstructive Elixir, vejl. udsalgspris 129 kr: Vinteren er hård ved vores lokker, og jeg er storforbruger af hårolier. Denne her er en let en af slagsen, hvilket er perfekt til mine skandinaviske lokker!

5. Tromborg Lip Gloss Combination, vejl. udsalgspris 230 kr: Jeg elsker Tromborg, så jeg må indrømme, at denne lille fine palette er “the star of the show” hos mig. Den bor allerede i min håndtaske og er enormt handy på farten, hvis læberne trænger til lidt shine.

6. Petite Affaire Navy Hairband, vejl. udsalgspris 69 kr: Jeg elsker hårbånd, selvom det ikke er særlig tit, at jeg får det brugt. Det her er dog utrolig fint og ville være så pænt til de forskellige julearrangementer! 

Hvis nogle af jer selv har lyst til at prøve Goodiebox, kan i tilmelde jer HER. :)

Rigtig god mandag til jer!

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgiveaway | By Mickleit armbånd