BLACK SUGAR PERFECT ESSENTIAL SCRUB 2X

Gel Couture Ballet Nudes by Essie

essie_ballet_nudes

Hvis I jævnligt læser med her på bloggen, så ved I måske, at Essie er mit absolut yndlings neglelakmærke alt fra farverne til formular. Derfor blev jeg ramt af lidt af en materialistisk lykke da postmanden ringede på døren med de her her smukke lakker.

Jeg har været så heldig at modtage fem ud af de seks nye farver i Essies’ Gel Couture sortiment: “Hold the position”, “Closing night”, “Lace me up”, “Perfect posture” og “Satin Slipper”. Lige som jeg sidder og skriver dette indlæg har jeg “Hold the position” på mine fingre, som er den smukkeste peachy nuance som gør mig helt i forårsstemning! Jeg ville have taget et billede til jer, men jeg havde simpelthen alt for kolde, krebserøde fingre efter den koldeste cykeltur uden vanter på, haha! Ikke det kønneste syn.

Hele meningen med Gel Couture serien er, at de giver en gelnegle-effekt bare ved brug af to lag af en af de smukke farver samt deres geltopcoat. Så er der altså 12 dages smukke og shiny negle:)

Jeg er SÅ vild med de her nuancer, og synes virkelig at de passer helt fantastisk godt til de mange kommende begivenheder her i forår og sommermånederne. Selv har jeg planer om at iføre mig en af de helt lyse farver til min fars 50 års her på lørdag :) Jeg tænker, at smække et lille indlæg op her på bloggen med resultatet i løbet af næste uge ;)

essie, essie neglelak, essie nailpolish, essie gel, essie gel couture, essie ballet nudes, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog

Hvis man skal konfirmeres, giftes eller bare er en vaskeægte neglelak-junkie som jeg selv, så skal man altså ud og have fat i denne her kollektion, den er too die for!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK SUGAR PERFECT ESSENTIAL SCRUB 2X