RIDE

Gat Rimon Seoul – snart min!

Jeg føler mig ret heldig – for jeg har lige købt Gat Rimons smukke, smukke, Seoul kjole med neonfrynser – og den sidste på lager i min størrelse. Den er godt nok kategoriseret som en sommerkjole, men jeg er ikke bleg for at bruge den til en af de kommende efterårsfester! Jeg ved ikke, hvorfor jeg først opdager den nu, og efter lidt research kan jeg se på det hele, at den har været hypet før i blog-land, bl.a. hos Frederikke og Cathrine. Men nu fandt jeg den altså her uden for sæson, hvilket også gjorde, at jeg fik den til en meget fordelagtig pris, nemlig lige godt 600 kroner. Så det er da et scoop!

Jeg har købt kjolen hos Zalando, som er et tysk opstartet firma, der åbnede i Danmark i juli. Det er en virkelig god webshop, der rummer alverdens mærker, både luksus og highstreet. Især deres udvalg af sneakers er ret imponerende, og det var også her, jeg købte mine Nike Oceania – det var det eneste sted, jeg kunne finde dem. Fragten er gratis og alt i alt er der rigtig god service! Så en varm anbefaling herfra.

Har I selv handlet med Zalando før? Og kan I lide min nye kjole? :D

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Zalando.

Næste indlæg

RIDE