Brows on a budget

Friske lokker hver dag – med duften af sommer

Tørshampoo er tydeligvis kommet for at blive. Med et væld af mærker og varianter kan det være svært at finde den rigtige, og vi kan måske komme til at forvilde os ud i et brand, der tynger håret, får det til at blive stift og klister el. lign. – alt det, som vi lige præcis ikke ønsker os fra en tørshampoo!

colab, tørshampoo, dry shampoo, new york, sheer+invisible, review, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, carola, carola blog, dk, camilla nørgaard christensenPå trods af ikke at være storforbruger af tørshampoo, har jeg alligevel prøvet en del forskellige mærker og varianter, og jeg har bestemt også fundet min favorit. Først var det Batiste, som jeg stadig synes er ganske udmærket (især til prisen!), men der gik altså ikke lang tid fra første sprøjt, til Colab havde vippet dem af pinden.

Colab har efterhånden en del duftvarianter, som alle er virkelig gode, og som modsat fx Batiste ikke bærer præg af den der falske, syntetiske duft. De fleste varianter findes både i ”Extreme Volume”, der, som navnet indikerer, tilfører ekstra fylde til håret, og ”Sheer + Invisible”, som simpelthen bare gør, hvad en tørshampoo skal. Sidstnævnte er min favorit, og duften ”New York” formår at forene de fantastiske egenskaber med den lækreste, frugtige sommerduft – perfekt til den tid, vi går i møde!

Jeg vil klart anbefale jer at tage et kig på Colab – og ikke mindst New York-varianten – hvis I er på udkig efter en ny tørshampoo. Colab forhandles bl.a. hos Magasin og FeelUnique.

Har I selv en favorit, når det kommer til tørshampoo, eller er I stadig på udkig efter den rigtige? ;-)

Jeg håber, I alle får en forrygende start på ugen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brows on a budget