Slip Dress

Forårslakker fra Sephora

neglelakker, sephora nailpolishes, sephora neglelakker, praia do amor, brazillian white, tudo bem!, camel trekking, beauty blogger, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaardSephora  neglelakker i farverne “Camel treeking”, “Praia do amor”, “Tudo bem!” og “Brazillian white”. 

Endelig er det tid til fine pastelfarver på neglene, og jeg er SÅ klar til det :) For et par uger siden fik jeg disse fire ind ad døren, og hvor pæne er de farver lige?! Jeg må indrømme, at jeg før i tiden ikke har været så begejstret for Sephoras egne lakker – de er okay, men ikke noget særligt. Jeg vil dog sige, at med en god base og  topcoat holder de helt fint!

Jeg glæder mig helt enormt til at rocke den hvide farve, når jeg har fået lidt mere farve på mine hænder, haha! Den blå kommer helt sikkert på i aften ;) Har I en favorit?

Jeg håber, at I alle nyder det fantastiske vejr!

Xx Caro

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip Dress