SEPHORA åbner i Magasin

Fool-proof self tan

De sidste dages tid har jeg brugt min blege pigment som forsøgskanin og testet selvbrunerprodukter fra Eco by Sonya. Og det er altså med et styks meget imponeret Camilla som resultat! Jeg er ikke en særligt hyppig bruger af selvbruner og er derfor også ret påpasselig med instant tan-produkter – men disse har absolut ingen akavede mærker eller streger efterladt, og resultatet er flot naturligt.

eco by sonya, self tan, cacao firming mousse, face tan water, selvbruner, dahl pr, økologisk, hudpleje, økologisk selvbruner, vegan, vegansk, krop, kropspleje, blog, blogger, bbloggers, skønhedsblog, dahl pr, bloggers delight, carola, carola blog, camilla nørgaard christensen, dk

Til kroppen: Cacao Firming Mousse – 1 Hour Self Tan
Foruden at dufte helt fantastisk, har denne mousse en virkelig lækker konsistens og er nem at smøre ud. Et kæmpe plus ved denne frem for eksempelvis cremeprodukter er, at den tørrer ind med det samme, så man skal ikke vente i 100 år før man lader kroppen komme i kontakt med noget, haha :) Produktet skal sidde i 1-4 timer alt efter, hvor intenst et resultat, man ønsker, og vaskes herefter af. Man opnår en lækker tan med det samme, som naturligvis kan bygges op med flere påføringer!

Til ansigtet: Face Tan Water
Denne her var jeg på samme tid både nysgerrig efter, men også lidt bekymret for at bruge, for en “tan water” er jo foruroligende flydende, og jeg tænkte, at det med stor sandsynlighed kunne efterlade et værre bronzer-rod. Til min store overraskelse var produktet let at bruge og har ikke efterladt uønsket tanpletter eller andet. Jeg hælder nogle dråber af den i mine håndflader og smører derefter ansigtet ind, lidt som jeg ville gøre med en ansigtsolie. Jeg undgår selvfølgelig hårgrænse og øjenbryn og husker at vaske hænderne grundigt (!) bagefter. Efter 8 timer vaskes produktet af og efterlader den lækreste glød. Derfor er det meget optimalt at benytte sig af inden sengetid, så man kan vågne op om morgenen med en herlig snyde-kulør ;)

Wash off: Foaming Body Wash
Selvfølgelig kan man vaske kroppen i hvad som helst efter påføring af selvbruner, men Eco by Sonya har selv lanceret en fantastisk skummende body wash, som på samme tid er skånsom mod huden og dufter helt fantastisk af citrongræs og grapefrugt. Den er fri for sæbe, SLS og andre synteter. Jeg har brugt den et par gange og finder den virkelig lækker og forfriskende!

eco by sonya, self tan, cacao firming mousse, face tan water, selvbruner, dahl pr, økologisk, hudpleje, økologisk selvbruner, vegan, vegansk, krop, kropspleje, blog, blogger, bbloggers, skønhedsblog, dahl pr, bloggers delight, carola, carola blog, camilla nørgaard christensen, dk

Alle produker fra Eco by Sonya er veganske, økologiske og indeholder naturlige ingredienser.

Jeg håber, I kunne bruge min lille anmeldelse til noget ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA åbner i Magasin