New in

Favorite scent: Narciso

narciso, narciso rodriguez, eau de parfum, narciso eau de parfum, parfume, scent, perfume, favourite, best perfume, new in, shopping, blog, beauty blog, blogger, beauty blogger, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, blog, dk, bloggers delight

Det er sjældent, at jeg finder en parfume så god, at jeg køber den igen – jeg kan godt lide at udforske lidt, og det kæmpestore udvalg gør altså også, at det kan være lidt kedeligt bare at købe den samme igen. Dog er Narciso en stor, fed undtagelse af min regel.

Den her parfume har jeg virkelig elsket siden første gang, jeg duftede til den, og den føles lidt som “min” duft nu. I lufthavnen fik jeg derfor købt mig min flaske nummer 2 af disse fantastiske dråber, da jeg var løbet helt tør – SÅ rart at have den tilbage igen.

Det er ikke den billigste på markedet, men pengene værd, hvis I spørger mig. Hvis I er på udkig efter en ny duft, vil jeg klart anbefale den! I kan finde den lige her til lidt billigere priser end butikkerne ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in