Ny dansk makeuplancering: Noele Beauty (og rabatkode til jer)

Favoritter i juni

juni favoritter, favoritprodukter, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, anmeldelse, estee lauder, bronze goddess, revitalizing supreme, david mallet, smuuk skincare, nyx, cant stop wont stop, bare with me, marc jacobs, daisy eau so fresh

Mine favoritprodukter i juni

Jeg har simpelthen stiftet bekendtskab med så mange skønne produkter på det seneste. Her er et udpluk af dem, der virkelig har været favoritter for mig i juni måned.

juni favoritter, favoritprodukter, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, anmeldelse, estee lauder, bronze goddess, revitalizing supreme, david mallet, smuuk skincare, nyx, cant stop wont stop, bare with me, marc jacobs, daisy eau so fresh

Her i sommerperioden bruger jeg ikke særligt meget makeup. Det jeg bruger, skal til gengæld være både let og holdbart! Samtidig er hudpleje (som altid) rigtig vigtigt for mig, så min hud ser fin og sund ud, når jeg ikke har så tung makeup på.

David Mallet Fresh eau de Concombre

Dette er en mist til både hår og ansigt. Egentlig primært til håret, men formuleret på en måde, så den godt må komme i ansigtet – og med ingredienser som hyaluronsyre gør det vist heller ikke noget, at ansigtet får et par sprits ;o)

Jeg skal være ærlig og indrømme, at dette produkt først og fremmest bare er sindssygt pænt at se på. Den står fremme hos mig, og jeg elsker den fine, minimalistiske emballage. Heldigt er det så, at indholdet også er rigtigt godt. Mist til håret er ikke rigtigt noget, jeg er stødt på før, men jeg elsker, hvordan den kan friske mit hår op med lidt ekstra fugt og den skønneste, friske duft af agurk.

NYX Bare With Me Hydrating Cheek Tint “Creative Cleanse”

På trods af at se lidt skrigende ud i farven, lægger denne blush sig supernaturligt på kinderne. Den frisker ansigtet så fint op, og så har den en superlækker formulering, som føles dejligt afkølende på huden. Jeg har brugt den stort set hver dag!

Du kan i øvrigt læse mere om Bare With Me-kollektionen lige i mit indlæg her.

juni favoritter, favoritprodukter, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, anmeldelse, estee lauder, bronze goddess, revitalizing supreme, david mallet, smuuk skincare, nyx, cant stop wont stop, bare with me, marc jacobs, daisy eau so fresh

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer “Light”

Det her er hands down blevet min yndlingsbronzer of all time. Jeg har – og har prøvet – rigtig mange gode bronzere, men den her er bare helt perfekt. Den varmer mit ansigt så fint op, og så er både pigmentering og holdbarhed i top. Til 345 kroner er den selvfølgelig også betalt, men det skal ikke holde mig fra at smide en varm anbefaling efter den! Jeg har min i farven “Light”, men den er altså utroligt mørk for en lys bronzer – så jeg vil ikke anbefale at tage Medium Deep eller Deep, medmindre man har lidt mørkere hud.

NYX Can’t Stop Won’t Stop Setting Powder “Banana”

Denne pudder er virkelig fantastisk. Farven “Banana”, som henvender sig til alle lyse hudtoner, formår at lysne ansigtet rigtig fint op, samtidig med, at den gør sit job til punkt og prikke. Den tager al shine uden at gøre huden ultramat at se på, den sætter sig ikke i porerne og føles virkelig let. Jeg er stor fan!

juni favoritter, favoritprodukter, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, anmeldelse, estee lauder, bronze goddess, revitalizing supreme, david mallet, smuuk skincare, nyx, cant stop wont stop, bare with me, marc jacobs, daisy eau so fresh

Smuuk Skin HydroBalance Oil

Jeg elsker en god ansigtsolie, og denne ligger klart øverst på listen over gode ansigtsolier i min bog. Jeg elsker den friske duft af citrongræs, og selvfølgelig hvordan den instant får min hud til at føles helt fugtmættet. Jeg har også skrevet lidt om den her :-)

Estée Lauder Revitalizing Supreme +

Sjældent har jeg været så imponeret over en ansigtscreme, som jeg er over den her. I skrivende stund har jeg faktisk netop tømt krukken for den sidste klat :-( Selv om anti-age ikke er min største prioritet, når det kommer til hudpleje (endnu), så har Revitalizing Supreme en helt fantastisk effekt på min hud. Jeg har brugt den om aftenen, og jeg har virkelig nydt at smøre mit ansigt ind i den. Endnu mere har jeg nydt fornemmelsen af min strålende, gennemfugtede hud dagen efter!

Det er en dyr satan – men du kan få den til en lidt mindre smertefuld pris hos Matas lige nu.

juni favoritter, favoritprodukter, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, anmeldelse, estee lauder, bronze goddess, revitalizing supreme, david mallet, smuuk skincare, nyx, cant stop wont stop, bare with me, marc jacobs, daisy eau so fresh

Marc Jacobs Daisy Sunshine Eau So Fresh

Jeg har også skrevet om Daisy Sunshine kollektionen her. Alt i alt er det en duftserie, der falder lige i min smag og er helt perfekt til sommer. Eau So Fresh er min favorit af dem. Det er en fantastisk let duft, som er både frisk og feminin, og jeg elsker den. Hvis du er på udkig efter en ny parfume, så hold øje med den her!


Hvad var dine favoritprodukter i juni måned?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny dansk makeuplancering: Noele Beauty (og rabatkode til jer)